hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BNL'de favori raketler kazandı

    BNLde favori raketler kazandı
    expand

    Uluslararası BNL İtalya Turnuvası'nda ikinci gün, ikinci tur maçlarıyla sürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya'nın başkenti Roma'daki Foro Italico semtinde bu yıl 71'incisi düzenlenen ve kadınlarda 2 milyon 120 bin avro, erkeklerde 3 milyon 452 bin 415 euro ödüllü turnuvada, tek erkekler ve tek kadınlarda ikinci tur maçlarıyla devam edildi.

    Tek erkeklerde turnuvayı 2011 yılında kazanan 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, Roma'da bu sezon ilk kez çıktığı kortta Çek raket Radek Stepanek'i, 6-3 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek, adını bir üst tura yazdırdı.

    Djokovic'in rakibi ise ikinci turda 16 numaralı seribaşı Tommy Robredo'yu 6-2 ve 6-4'lük setlerle yenen Alman Philip Kohlschreiber oldu.

    3 numaralı seribaşı raket İsviçreli Stanislas Wawrinka da İspanyol Pere Riba'yı 6-0 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi ve bir üst tura çıktı.

    5 numaralı seribaşı İspanyol David Ferrer de Kazak raket Mikhail Kukushkin'i 6-1 ve 6-2'lik setlerle fazla zorlanmadan 2-0 ile geçti.

    Kanadalı 8 numaralı seribaşı Milos Raonic ise ev sahibi ülkeden Simone Bolelli'yi 6-3 ve 7-6 (6)'lık setlerle 2-0 yendi ve 3. tura yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turnuvanın tek kadınlar dalında da 2 numaralı seribaşı Çinli Na Li, Avustralyalı Casey Dellacqua'yı 6-1 ve 6-4 ile 2-0 yenerek, adını bir üst tura yazdırdı.

    5 numaralı seribaşı Çek Cumhuriyeti'nden Petra Kvitova, Çinli rakibi Shuai Zhang'a 7-6 (6), 5-7 ve 6-3'lük çekişmeli geçen 3 setin sonucunda 2-1 boyun eğerek, Roma'ya veda etti.

    Kvitova gibi erken veda eden bir raket ise Angelique Kerber, Çek Petra Cetkovska'ya 4-6, 6-3 ve 6-4'lük setlerle yenilerek, elendi.

    İkinci tur maçlarının oynanacağı turnuvada yarın; dünya bir numarası İspanyol Rafael Nadal, 4 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, 6 numaralı seribaşı Tomas Berdych ve 7 numaralı seribaşı İskoç Andy Murray, Roma'da bu sezon ilk kez korta çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow