hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Federer bebek heyecanından turnuvayı bıraktı

    Federer bebek heyecanından turnuvayı bıraktı
    expand

    İsviçreli tenisçi Federer, üçüncü çocuğunun doğumu yaklaştığı için Madrid Açık Turnuvası'ndan çekildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkekler dünya sıralamasının 4 numarası İsviçreli tenisçi Roger Federer, üçüncü çocuğunun doğumu yaklaştığı için Madrid Açık Turnuvası'ndan çekildiğini açıkladı.

    Kariyerinde 17 "grand slam" şampiyonluğu bulunan Federer, kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Ailemiz için heyecan verici olan önümüzdeki birkaç hafta boyunca eşim Mirka'nın yanında olmak için Madrid Turnuvası'ndan çekilmeye karar verdim. Hayranlarımdan özür diliyorum. Seneye yeniden Madrid'de olmayı umuyorum. Şu an evimin yakınlarında antrenmanlara devam ediyorum. En yakın zamanda tenise dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

    Üç hafta önce Monte Carlo Turnuvası'nın finalinde vatandaşı Stanislas Wawrinka'ya yenildiğinden bu yana maça çıkmayan Federer, daha önceki bir açıklamasında da aynı sebepten ötürü sezonun ikinci "grand slam" turnuvası Fransa Açık'a (Roland Garros) katılamayabileceğini söylemişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezonun ikinci "grand slam"i Roland Garros, bu yıl 25 Mayıs-8 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Federer, 2000 yılından beri yapılan tüm "grand slam"lerde mücadele etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow