hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mancini Totti'yle tenis oynadı

    Mancini Tottiyle tenis oynadı
    expand

    Uluslararası BNL İtalya Turnuvası'nda ikinci gün, ilk tur maçlarıyla sürdü. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Totti ile gösteri maçı yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya'nın başkenti Roma'daki Foro Italico semtinde bu yıl 71'incisi düzenlenen ve kadınlarda 2 milyon 120 bin avro, erkeklerde 3 milyon 452 bin 415 euro ödüllü turnuvada, tek erkekler ve tek kadınlarda ilk tur maçlarının büyük kısmı tamamlandı.

    MANCINI - TOTTI REKABETİNDEN KARELER

    Tek erkeklerde 11 numaralı seribaşı Fransız Jo-Wilfred Tsonga, Ukraynalı rakibi Alexandr Dolgopolov'u 6-3 ve 7-6'lık (5) iki setle 2-0 yenerek adını ikinci tura yazdırdı.

    Bir başka Fransız raket Gilles Simon da ev sahibi ülkeden Filippo Volandri'yi 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi ve ikinci turda İspanyol Rafael Nadal'ın rakibi oldu.

    Tek kadınlarda da Avusturalyalı Samantha Stosur, Alman Sabine Sabine Licki'yi 6-3'lük iki setle yenerek bir üst tura çıktı. Flavia Penetta, Andrea Petkovic, Petra Cetkovska, Sloane Sthepens gibi isimler de tur atlayan raketler oldu.

    Turnuvada yarın tek erkeklerde ikinci tur maçlarına geçilecek. 

    Erkeklerde 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic ile 3 numaralı seribaşı İsviçreli Stanislas Wawrinka ilk kez Roma'nın toprak kortuna çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turnuva, tenis maçlarının yanı sıra yapılan etkinliklerle de ilgi odağı oluyor. Uluslararası BNL İtalya turnuvasının ikinci gününde, maçların oynandığı Foro Italico kampüsünü ziyaret eden Serie A ekiplerinden AS Roma'nın takım kaptanı Francesco Totti, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile mini sahada tenis oynarken, tenisin efsanevi ismi İsviçreli raket Roger Federer ile görüştü.

    Totti'nin Mancini ile tenis oynadığı etkinlik ve İspanyol Rafael Nadal'ın antrenmanları, ikinci günün en çok ilgi çeken organizasyonları oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow