hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Andorid M‘in hangi şekerleme ismine sahip olacak

    Andorid M‘in hangi şekerleme ismine sahip olacak
    expand

    Mayıs ayı içerisinde Google I/O‘da resmi olarak tanıtılan Android M‘den sonra Geliştirici Önizleme sürümleri de yayınlanmaya devam etmiş ve son olarak Android M Developer Preview 2 sürümü sunulmuş ve 3’üncü güncelleştirme de ertelenmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Söylentiler; 3’üncü güncelleştirme ertelenmiş olsa da ondan sonra Android M‘in tam sürümünün kısa süre içerisinde yayınlanacağı yönünde.

    Google, şimdi hazırladığı yeni bir videoda, Andorid M‘in hangi isme sahip olacağına yönelik sorular sorarken videonun sonunda da yeni şekerlemenin hazırlandığını gösteriyor.

    Marsmallows ağırlıklı olmak üzere Milkshake, Muffin, Maple Syrup, Marpizan, Moon Pie gibi şekerleme isimlerinin olması beklenen Andorid M‘in tam isminin 1 hafta içerisinde Android kullanıcılarıyla paylaşılacağı belirtiliyor.

    Google’ın mobil işletim sistemi Android‘in her yeni sürümünde alfabetik olarak kullandığı şekerleme isimlerinde; Jelly Bean, KitKat ve Lollipop‘tan sonra şimdi sırada gizemini halen korumaya devam eden ve yüzlerce milyon Android kullanıcısının merakla beklediği yeni Andorid M‘in hangi şekerleme ismiyle geleceği çok yakında belli olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow