hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apple ana sayfasında yaptığı değişiklikle birlikte mağazasını kapattı

    Apple ana sayfasında yaptığı değişiklikle birlikte mağazasını kapattı
    expand

    Apple’ın online mağazası düne kadar resmi sayfasından bağımsız bir bölüm olarak hizmet veriyordu. Ancak şirket anasayfasında yaptığı değişiklikle birlikte bağımsız mağaza uygulamasını kapattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple’ın online mağazasına ulaşmak isteyenler daha önce www.apple.com.tr/shop adresini kullanıyordu. Ancak bu adres artık doğrudan www.apple.com.tr adresine yönlendiriliyor. Aynı şekilde store.apple.com adresine ulaşmaya çalışan kullanıcılarda bu adrese yönlendirilmeye başlandı. Bununla beraber şirketin anasayfasında yer alan mağaza ibaresi de ortadan kalkmış durumda. Bunun yerine ekranın sağ köşesinde bir çanta simgesi bulunuyor.

    Bunların hepsi Apple’ın mağaza sitesini ana sayfası ile bütünleştirmiş olması anlamına geliyor. Online ortamda bir Apple ürünü satın almak isteyenler, anasayfa üzerinden doğrudan o ürünün sayfasına gittiğinde artık sayfada yer alan hemen satın al butonuna veya satın al seçeneğine tıklıyor. İstedikleri modeli seçip satın aldıklarında, ürün çantaya aktarılıyor ve geriye sadece ödemesini yapmak kalıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow