hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apple’ın yeni ürünleri bükülmeyecek!

    Apple’ın yeni ürünleri bükülmeyecek
    expand

    Apple, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile çok daha iyi bir telefon ortaya koyacak. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ta bükülme sorunu yaşanmaması için tüm önlemler alınmış durumda.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple geçtiğimiz yıl iPhone 6 Plus‘ı piyasaya sunmuştu. Telefon 7,1 mm kalınlığa sahipti ve alüminyum malzeme yapısıyla oldukça kırılgan görünüyordu. Bu  incelik ve malzeme yapısından dolayı telefonun eğilip büküldüğü çeşitli videolar ile ispat edildi. Elbetteki hiç kimse 3500 TL ve üzeri para verdiği bir telefonu kendi eliyle bükmez fakat iPhone 6 Plus‘ın bu denli basit bir biçimde eğilmesi mobil sektörün en çok konuşulan konusu oldu.

    Aynı durumun iPhone 6S ve iPhone 6s Plus‘ta da yaşanmasını istemeyen Apple farklı bir malzeme yapısı ve daha kalın çerçeveler ile bu durumun üstesinden gelmeyi amaçlıyor.

    Unbox Therapy’nin hazırladığı bir videoda iPhone 6S‘in dış kasası ile iPhone 6‘nın kasaları karşılaştırıldı. Bu karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz fakat burada ilginç olan bir durum var. Apple yeni nesil iPhone 6S‘te 7000 serisi özel alaşımlı bir Alüminyum kullanacak. Bu malzeme kalitesi ile videoda da görüldüğü üzere daha kalın bir kasa daha hafif olabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow