hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evernote iki yeni özelliğini tanıttı

    Evernote iki yeni özelliğini tanıttı
    expand

    İş hayatının çalışma yöntemlerini yeniden tanımlayan Evernote, California’nın San Francisco eyaletinde 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği EC4 Konferansı’nda, iş akışının verimlilik, bilgi ve işbirliği esasına göre daha iyi düzenlenebilmesini sağlayacak iki yeni ve önemli özelliğini tanıttı; Context ve Work Chat.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ürünleriyle günümüz iş hayatının çalışma yöntemlerini yeniden tanımlayan Evernote, 2-3 Ekim’de California’nın San Francisco eyaletinde gerçekleştirdiği EC4 Konferansı’nda, iki yeni iş odaklı ürünü Context ve Work Chat’i tanıttı. Evernote uygulamaları, bütün önemli masaüstü, mobil ve tablet platformları arasında tutarlı ve merkezi bir çalışma alanı oluşturuyor.

    Böylece yazı yazmak, bilgi toplamak ve sunum yapmak için kullanılan, tek ve otomatik olarak senkronize edilen bir dijital ortamda, hızlı, etkin ve gerçek zamanlı bir işbirliği olanağı yaratılıyor.

    Osmanlı'da Kurban Bayramı...

    EC4 Konferansı’nın açılış konuşmasını yapan Evernote CEO’su Phil Libin, bugün iş için kullanılan yazılım ve uygulamaların çoğunun, yıllar önce yarattıkları metaforlara dayandığını söyleyerek, artık geçmiş konseptleri bir tarafa bırakmanın zamanın geldiğini açıkladı. Evernote’un, iş yerinde verimliliğe yönelik yazılımlar konusunda ileriye doğru önemli bir atılımı temsil ettiğini belirten Libin, Evernote kullanarak işlerin uyum ve çok zengin bir bilgi birikimi içinde yürütülerek artık kimsenin bilgi açısından asla boşluğa düşmeyeceğini sözlerine ekledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Context, Evernote üzerinde yapılmakta olan çalışmalarla ilgili bilgileri çalışma sürerken anında ekrana getiriyor. Yeni özelliğin dinamik bir şekilde ekrana getirdiği bilgiler arasında, geçmiş çalışmalar, birlikte çalışılan kişilerin konuyla ilgili bilgileri yer alıyor. Yakında, The Wall Street Journal, Fast Company, TechCrunch, CrunchBase, Inc. Magazine, LinkedIn ve diğer medya kuruluş ve servislerinin son haber ve makaleleri de Evernote’a bu özellik sayesinde eklenecek. Evernote Business kullanan üyeler, yeni işbirliği çerçevesinde Dow Jones’un premium medya haber servisi Factiva’da yer alan içerikleri de Evernote ekranlarında görebilecekler.

    Tıklanma rekoru kıran acayip fotoğraflar

    Work Chat, bireyler ve iş ekipleri arasında hızlı ve etkin paylaşım, iletişim ve işbirliği olanakları sunuyor. Bireylerin e-mail veya anında mesajlaşma sistemlerini kullanmak için üzerinde çalıştıkları işlerini bırakmalarına gerek bırakmayan Work Chat, Evernote kullanıcılarının, iş akışlarında herhangi bir kesinti olmaksızın düşünce, fikir, referans ve kaynaklarını anında paylaşabilmelerini sağlıyor. Mesajlar, notlar ve yazı taslakları doğrudan Work Chat üzerinde paylaşılıyor ve referans malzemelerinin açılması ve karşılık verilmesi kolaylaşıyor. Android, iOS, Mac OS ve Windows üzerinde desteklenecek olan Work Chat, 2014 sonunda satışa sunulacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seda Bakan evlendi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow