hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FIFA 2015 çıktı

    FIFA 2015 çıktı
    expand

    Futbolseverlerin beklediği gün geldi, FIFA 15 satışa sunuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyunun PC versiyonunun fiyatı 170, PSX 3 versiyonu 200, XBox 360 fiyatı, PS4 230, XBox One 230 lira.

    ŞİMDİ TÜRKİYE SÜPER LİGİ FIFA 15'TE!

    Son şampiyonlardan Fenerbahçe ve ezeli rakipler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan, lige yeni yükselen Başakşehir Spor Kulübü, Balıkesirspor ve Mersin İdman Yurdu'na kadar, Türkiye'nin en üst kademe liginde oynayan 18 kulübün her birini oynayabileceksiniz. Tüm kulüpler kendi orijinal amblemleri, formaları ve kadrolarıyla karşınıza çıkacak.

    FIFA 15'TE KOMİK HATA

    Bunlara ek olarak, geçtiğimiz sezonun lider golcüsü olan Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe'den Moussa Sow and Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, ve de Galatasaray'dan Wesley Sneijder gibi Dünya Kupası yıldızı futbolcular, oyunun en popüler özelliği olan FIFA 15 Ultimate Team'de yer alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FIFA 15 futbolu muhteşem detaylarla hayata geçirir ve böylece taraftarlar spor duygusunu daha önce hiç olmadığı gibi yaşayabilmektedir. Gerçek maçlarda olduğu gibi coşkulu tezahürat ve marşlarıyla birlikte olağanüstü bir kalabalığa şahit olun ve Dinamik Maç Sunumuyla maça renk katan spiker ve yorumcuların keyfini çıkarın. İlk defa olmak üzere sahadaki 22 oyuncu da Duygusal Zekâ ile ilişkilendirilmiştir - yani artık oyuncular rakiplere ve takım arkadaşlarına duruma göre tepki verebilecek maç anlatımı da bu yönde etkilenecektir. Yeni Nesil Görseller adeta oyuncuları Canlı Yeşil Sahalara götürmekte, maç ilerledikçe çimlerin kirlendiği, ıslandığı gerçekçi bir deneyim yaşatmaktadır. Otantik Oyuncu Görselleri oyuncuları daha zinde, atletik ve gerçek hayattaki görünümlerine daha yakın bir şekilde yansıtır. Oyuncu Kontrolü oyuncu hareketine tepki duyarlılığını arttırmakta ve oyuncuların topu çok daha kolay kontrol edebilmelerini ve dolayısıyla da kendi stillerini katabilmelerini sağlayarak Adam Adama Mücadeleleri çok daha heyecan verici hale getirmiştir. Futbol dünyadaki en teatral şovlardan biridir ve FIFA 15 de sizleri sahnenin tam ortasına çıkararak dünyanın en harika sporunu çok daha yakından ve etkili bir şekilde hissetmenizi sağlıyor.

    İlginç düğün fotoğrafları

    Temel Özellikler:

    Duygusal Zeka - İlk defa FIFA 15 maç esnasında taraftarlara dünyanın en iyi futbolcularının davranışlarını ve kişiliklerini doğrudan yaşayabilme şansı vererek sahadaki 22 oyuncunun duygularını şekillendirecek. Artık oyuncular duygusal tepkimeyi tetikleyen durumları fark edecek ve oyun durumuna göre doğal olarak tepki verecek. Örneğin, rakibi tarafından sürekli faule maruz kalan bir oyuncu mücadelenin şiddetine ve rekabetin durumuna göre rakibiyle mücadeleye girebilecek. Oyuncular maç boyunca kararlara, faullere, kaçan gollere, atılan gollere ve diğer önemli anlara tamamen yeni tepkilerle yanıt verecek. Oyun esnasında gerçekleşebilecek 600'den fazla olası duygusal tepkime mevcuttur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dinamik Maç Sunumu - Maç Günü sizi maçın içine hapsedip, sizi etkisinden çıkarmayarak hiç olmadığı kadar dinamik ve canlı hissedilecek. Bölgeye özel davranışlarla, seyirciler takımlarına, liglerine, ülkelerine ya da kıtalarına adadıkları tezahüratlarla ve marşlarla fark edilebilecek. Liverpool Anfield'daki taraftarlar Buenos Aires La Bombonera'daki taraftarlardan daha farklı duygulara kapılıp farklı davranacaklar. Yorumcular Poznan'daki gibi eşsiz taraftar kitlesi ya da kulüp şarkılarıyla tetiklenen özel taraftar davranışlarından bahsedecek. Yeni Yedek Kulübesi Tepkileri, 10 Oyuncu Gol Kutlamaları, top toplayıcı animasyonları ve maç yorumları FIFA 15 taraftarlarını maçın hikayesine bağlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Takım Taktikleri - Artık takımlar maçla ilgili bilgiye sahip olacak ve duruma göre taktik değişikliğine gidecek. Örneğin, rakibiniz 88. dakikada öne geçti ve zamanı öldürmek için topu köşe geninin orada tutmaya karar verdi. Sonuç, yenik durumdaki rakip daha fazla risk alacaktır ve önde olan taraf daha garanti top oynayacaktır. Kaleye Duvar Örme, Top Şişirme ve Zaman Öldürme taraftarlarınFIFA 15'te görecekleri birkaç Takım Taktiğinden biridir.

    Otantik Oyuncu Görselleri - FIFA 15 geliştirme ekibi futbolcuların fiziksel formlarında görünmesini sağlayarak Gelecek Neslin futbolcusunu yarattı. Fiziksel işlemeye dayalı tüm yeni aydınlatma sistemi daha önce mümkün olmayan futbolcu yüzlerini daha detaylı görebilme imkanını sunarak oyucuların görünüşlerini değiştiriyor. Yeni vücut ayarları ve karakter modelleri, maç çıkmaza girdiğinde çamurla ve çimle kirlenen forma daha gerçekçi bir hal alırken, oyuncuyu daha güçlü ve atletik bir hale getirecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeşil Saha - Sahalar eskisi gibi olmayacak. Kayarak yapılan müdahaleler ve krampon izleri artık sahalarda görülebilecek ve maç devam ettikçe tıpkı gerçek bir futbol maçındaki gibi zemin gitgide ağırlaşacak. Yağmurda ya da çiseli havada maçın tadını çıkaran taraftarlar sahadaki çamuru ve delikleri fark edecek. Köşe bayrağı dinamiği, sallanan direkler hareketli led reklam panoları FIFA 15'te hayata geçecek birkaç yeni detaydan biri.

    Çeviklik ve Kontrol - FIFA 15 yeni tepki duyarlılığı ve kontrol seviyesi ekledi. Dokunup Koşma Deparı, dünyanın en meşhur futbolcularının karakterlerini yansıtarak oyuncuların koşu halindeyken ve yakın markajdayken topa daha hakim olmalarını sağlar. Leo Messi gerçek hayattaki gibi depara çıkacak ve hareket edecek. Güncellenmiş oyuncu biomekanikleri oyuncuların topa sahip olduklarında dengeli ve kontrollü davranıp, hareket etmeleri anlamına geliyor. Düşük hızda daha kesin adımlar ve dönüşler ve yüksek hızda yakın markaj, sahadaki oyuncuları kontrol eden taraftarlar daha fazla kontrol ve arttırılmış mobilite sağlıyor.

    Adam Adama Mücadeleler - Rakibinizi FIFA 15'de saf dışı bırakmak hiç olmadığı kadar önemli ve fiziksel mücadeleye dayalı. Oyuncular topu kazanmak ve avantajı korumak için Tam Vücut Defansını kullanır. Topa Sahip Olma Müdahaleleri, mücadele kazanıldığında topun oyuncuların ayağında kalmasını sağlayarak defansa büyük katkı sağlar. Yeni omuz müdahaleleri, itme/çekme mekaniği ve düşme fiziği taraftarların oyundaki mücadeleyi hissetmelerine imkan sağlıyor; forma çekme de yeni karakter görselleri ve geliştirilmiş forma teknolojisi sayesinde görünür kılındı.

    Doğru Müdahaleler - Doğru Fiziksel Müdahaleler, futbolun oyuncularla ve çevreleriyle etkileşime geçme yönteminde çığır açıyor. Vücudun bir kısmı ya da nesnenin konumuyla alakalı topun dönmesiyle uyumlu her depar, müdahale, pas, şut ve dönme hareketi futbola keskin dönüş ve kıvrılma hareketi katıyor. FIFA 15'deki topun seyri oyunu değiştiriyor.

    Duran Top Kontrolü - FIFA 15 taraftarları taç atışlarında, köşe vuruşlarında ve serbest vuruşlarda takım arkadaşlarını daha özgür bir şekilde kontrol edebilme imkanına sahip. Sağ oyun çubuğunu kullanarak, FIFA taraftarları ölü toplarda pas alabilmek için takım arkadaşlarını toptan uzaklaştırarak farklı bir noktaya yönlendirebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow