hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Half-Life’ı akıllı saatte çalıştırdılar

    Half-Life’ı akıllı saatte çalıştırdılar
    expand

    Tarihin en önemli oyunlarından biri sayılan Half-Life’ı akıllı saatte çalıştırdılar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyun dünyasının en önemli oyunlarından biri olan Half-Life‘ın yeni oyununu uzun süreden beri göremiyoruz. Nedeninin Valve’in “3” rakamına olan nefreti olduğu söylense de arka tarafta başka olayların olduğu düşünülüyor. Uzun süredir piyasada olmayan oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından biri sayılan Half-Life’ı akıllı saatte çalıştırdılar. Andorid Wear işletim sistemli akıllı saatte çalıştırılan oyun insanların dikkatini çekti çünkü bu pek alışık olmadığımız bir olay.

    Video oyunu Doom, birçok platformda çalışabiliyor ancak bu Half-Life için geçerli değil. Half-Life belli başlı platformlarda kendini gösteriyorken Android Wear işletim sistemli bir akıllı saatte çalışması ilgilenenleri oldukça şaşırttı. SDlash adlı emülatör uygulaması sayesinde Half-Life ve Source motorunu kullanan diğer oyunları akıllı saatlerde çalıştırmak mümkün. Oyun LG G Watch zerinde çalıştırıldı.

    Dave Bennett’ın resmi YouTube kanalı üzerinden paylaşılan video dört gün içerisinde yaklaşık 400 bin kişi tarafından izlendi. İyi seyirler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow