hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HTC Desire 626 ağustos ayında Türkiye’de

    HTC Desire 626 ağustos ayında Türkiye’de
    expand

    HTC Desire 626, farklı renk kombinasyonları, kişiselleştirme seçenekleri, daha da net fotoğraf çekimini mümkün kılan gelişmiş kamerası ve uygun fiyatı ile kullanıcılarla buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Snapdragon 1.2GHz dört  çekirdekli işlemci ile çalışan HTC Desire 626, zahmetsizce film aktarmaya, en son uygulamaları çalıştırmaya, en sevilen oyunları oynamaya veya fotoğraflar arasında kolayca dolaşmaya imkân veriyor.

    5 inçlik LCD ekranı üzerinde kişiselleştirilmiş bilgi akışına saniyeler içinde erişim sağlayan HTC BlinkFeed özelliği sayesinde son dakika haberleri veya sosyal paylaşımlar, telefonun ana ekranına tek harekette görülebiliyor.

    Gelişmiş 13MP ana kamera ve 5MP ön kameraya sahip olan HTC Desire 626, her açıdan daha net fotoğraf ve ‘selfie’ler çekilmesini sağlıyor. Bununla birlikte HTC Eye Experience yazılımı ise dahili geliştirme özellikleri sayesinde, çekimlerin efektler için kolaylıkla düzenlenmesine de imkân veriyor. HTC Desire 626’nın aynı zamanda, HTC Video Highlights özelliği ile ön veya arka kameralar kullanarak aile ve arkadaşlarla paylaşılabilecek mini filmlere dönüştürülebilen yüksek kaliteli 1080p videolar çekme yeteneği de bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HTC Desire 626 ağustos ayında Türkiye’de

    HTC Desire 626’nın 16GB dahili belleği ve MicroSD ile 2 TB’a kadar ek depolamayı desteleyen geniş depolama özelliği ile tüm  fotoğraf, video içeriği istenilen zaman ulaşılmasını ve paylaşılabilmesini sağlıyor.

    Kullanımı kolay ve sezgisel olan HTC Desire 626, Android 5.1 işletim sistemi ile çalışıyor. Daha da iyileştirilmiş ve tam olarak kişiselleştirilmiş Android işlevselliği de sağlayan HTC Desire 626, HTC Sense ara yüzü sayesinde telefonun ara yüzünün görünümü de istenildiği gibi değiştirilebiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow