hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HTC’nin yeni amiral gemisi

    HTC’nin yeni amiral gemisi
    expand

    Bir süredir firmanın yeni bir amiral gemisini 2015 bitmeden satışa sunacağı iddiaları gelirken şimdi de firmanın gizemli bir cihazı Amerika Birleşik Devletleri’nin Sertifikasyon Kurumu FCC’de ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FCC’de görünen bu yeni akıllı telefon 0PM9310 model numarasına sahip ve SKU HTCD200LVWPP olarak yer alıyor. Ayrıca FCC kimliği ise NM80PM9310 olarak belirlenmiş.

    Yeni akıllı telefon CDMA2000 ağları ile uyumlu olarak sunulacak. Ayrıca 5, 7, 2, 4, ve 13 LTE ağlarını da destekliyor. Henüz yeni akıllı telefonun donanım özellikleri ve tasarımı ile ilgili bilgi bulunmazken görüldüğü kadarı ile bataryası değiştirilemeyen çıkarılamayan arka kapak ile geliyor.

    HTC 0PM9310 hakkında yeni bilgilerin kısa sürede ortaya çıkmasını bekliyoruz. HTC; sunduğu birçok modelle Ülkemiz de dâhil olmak üzere sayısız ülkede tercih edilen akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olurken bu sene de çıkardığı Desire ve One modeli ile adından söz ettirmişti. Firmanın en önemli akıllısı HTC One M9 olurken bu akıllı telefon satış rakamları ile de hayal kırıklığı yaşatmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow