hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HTC FootballFeed'e güncelleme geliyor

    HTC FootballFeede güncelleme geliyor
    expand

    HTC FootballFeed™ Android uygulaması, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri öncesinde yeni güncellemelerle geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi taraftarlarına benzersiz bir mobil deneyim sağlayan uygulama artık yeni dil seçenekleri ve daha kullanıcı dostu sayfalar sunarak tüm taraftarlara kusursuz bir şekilde eşlik edecek.

    Ayrıca HTC One® serisi kullanıcıları HTC FootballFeed™ uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz indirerek UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi finallerine bilet kazanma şansı da yakalayacak.

    Güncellenen uygulamanın sunduğu Canlı Pano, hâlihazırda oynanan tüm oyunlara ilişkin anlık görüntüleri tek bir sayfada göstererek ne olup bittiğini bir bakışta kolaylıkla görüntülemenizi sağlıyor. Özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi eleme aşaması için uygulamaya eklenen yeni sonuçlar sayfası, kalan takımları, fikstürleri ve aynı zamanda güncel skorları gösteriyor.

    Artık Estonca, Danca, Norveççe, İsveççe ve Fince de kullanılabilecek olan uygulama toplamda 26 dil seçeneği ile taraftarları karşılayacak. Türkçe dil seçeneği ise uygulamanın ilk yayınlandığı günden itibaren kullanıcılara sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow