hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    iPhone onarım programı başladı

    iPhone onarım programı başladı
    expand

    Geçtiğimiz günlerde iPhone 6 Plus’ların bazı serilerinde sorun olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Apple yeni bir onarım programı başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple, fotoğrafları bulanık çeken iPhone 6 Plus’lar için ücretsiz bir onarım programı başlattı. Apple, kamerası bulanık çeken iPhone 6 Plus‘lardaki sorunu sonunda kabul etti ve bir değişim programı başlattı. Firma, Eylül 2014 ile Ocak 2015 tarihleri arasında satılan iPhone 6 Plus‘ların sadece küçük bir bölümünde kamera arızası olduğunu söylüyor.

    iPhone 6 Plus‘ınızı bu tarihler arasında satın aldıysanız ve arka kameranızda sorun yaşıyorsanız, bu adresten seri numaranızı girerek onarıma uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Apple, program kapsamında tüm telefonu değiştirmek yerine, yalnızca sorunlu kamera bileşenini ücretsiz olarak değiştiriyor.

    Cihazınızda üretim sorunu olduğu onaylanırsa, Apple‘ın satış kanalları yoluyla veya telefon üzerinden bir onarım randevusu alabiliyorsunuz. 4,7 inç’lik iPhone 6’nın bu sorundan etkilenmediğini belirtelim.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow