hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LG G Pad 2 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı

    LG G Pad 2 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı
    expand

    Sızan bilgilere göre Qualcomm Snapdragon 805 CPU ve Adreno 420 grafik işlemci birimi ile gelecek olan LG G Pad 2 Android tabletin Full HD 1920×1080 çözünürlüklü 8.3 inç ekrana sahip olacağı görülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eylül 2013 tarihinde sunulan G Pad 8.3 ile aynı ekrana sahip olacağı belirtilen G Pad 2’nin Ekim 2015’te gün yüzüne çıkması bekleniyor.

    LG G Pad 2 hakkındaki ilk bilgiler; G Pad 2 Android tabletin teknik özelliklerinin Leaksfly tarafından Weibo sayfası üzerinde paylaşılması ile ortaya çıkmış oldu.

    Gelen ilk bilgilere göre LG G Pad 2 tablet Snapdragon 805 yongasetine sahip olacak. LG G Pad 2 Android tabletin diğer teknik özellikleri arasında ise 3 GB ana bellek ile 32 GB dâhili depolama alanı, 8 MP arka ve 5 MP ön kamera gibi özellikler yer alıyor.

    MicroSD kart yuvası ile depolama alanı arttırılabilir. LG G Pad 2; Android 5.1 Lolipop sürümü yüklü olarak satışa sunulacak.

    Eylül ayında duyurulacağı iddia edilen LG G Pad 2’nin satışa çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise şimdilik elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor. Son olarak yukarıda saydığımız özelliklerin henüz doğrulanmış bilgiler olmadığını da hatırlatalım.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow