hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LG ve Samsung güç birliği yapacak

    LG ve Samsung güç birliği yapacak
    expand

    Google’ın akıllı telefon firmalarının kullanmış oldukları güvenlik sertifikalarını incelemesinden sonra ortaya çok ciddi bir sonuç çıktı. Samsung ve LG’nin kullanmış oldukları sertifikalar belirlenen düzeyin altında çıktı ve bu iki dev firma ani bir kararla bir araya geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapmış oldukları bu iş birliği ile LG’nin üretmiş olduğu akıllı telefonların yazılım güncelleştirmeleri Samsung tarafından üretilecek ve LG’nin üretmiş olduğu akıllı telefonlara bu yazılım güncelleştirmeleri dağıtılmaya başlanacak.

    İki dev rakip Samsung ve LG akıllı telefon sektöründe daha hızlı bir çıkış yapmak için güç birliği yapmaya karar verdi. Bu şok edici kararın altında ise her iki firmayı çok yakından ilgilendiren sorunlar yer almakta.

    LG ise Samsung tarafında; Android işletim sisteminin daha hızlı ve telefon ekranının daha dayanıklı olması için tüm bildiklerini ortaya çıkartacak.

    Bu iki dev firma böyle giderse çok yakında ortaklaşa olarak bir akıllı telefon da üretebilir. Yeni gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow