hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    One Plus 2 bir hayli iddialı!

    One Plus 2 bir hayli iddialı
    expand

    OnePlus 2’de Magnezyum çerçevesi ve metal düğmeleri buna ek olarak USB Type-C girişi, Çift SIM kart ve LTE desteği, parmak izi sensörü, Snapdragon 810, yüksek çözünürlüklü kamera, lazer sensör ve diğer donanımsal özellikleriyle ön plana çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    One Plus 2; 11 Ağustos’ta ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Telefon Çin’de 329 dolar (16GB) TR fiyatı: 911 TL ve 389 dolar’dan (64GB) TR fiyatı: 1077 TL olarak kullanıcılarla buluşacak.

    OnePlus 2’nin Avrupa fiyatı ise 339 Euro ve 399 Euro olarak açıklandı. TR fiyatları olarak: 1034 – 1217 TL. OnePlus firmasının tonla sızıntı verdikten sonra kısa süre önce ilan ettiği yeni amiral gemisi OnePlus 2 modeli de ilk model gibi ancak davetiyesi olanlara satılıyor ve ön sipariş verip beklemek gerekiyor.

    ABD için giriş fiyatı 325 dolar yaklaşık olarak 900 TL olan telefonu almak için daha şimdiden 1 milyon kişinin ön sipariş verdiği açıklandı.

    Pili sabit, NFC ve microSD kart yuvası eksik, kablosuz şarj ve hızlı şarj desteği bulunmuyor olsa da talep yüksek. Bu şekilde devam ederse ilk modelin satış rakamlarını geçecek gibi gözüküyor.

    Ayrıca firma ilk modelden sonra ikinci modele yönelik davetiye sayısını on kat yüksek tutmuş durumda ve üretim bandını da genişletmiş. Dikkat edilirse OnePlus One modeli toplamda 1.5 milyon adet satmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow