hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Xperia C5 Ultra çok ilgi çekecek

    Xperia C5 Ultra çok ilgi çekecek
    expand

    Xperia C5 Ultra adıyla geleceği söylenen cihaz özellikle ekranın sağ ve sol kısımlarındaki çerçevesiz tasarımı ile birlikte dikkat çekmeyi başarıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Xperia C4; 5.5 inç’ten daha büyük Full HD çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı iddia edilen C5 Ultra modelinin beklenen diğer özellikleri 1.7 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli Cortex-A53 işlemcisine sahip MediaTek MT6752 yongaseti, 2 GB ana bellek, 16 GB depolama alanı şeklinde.

    Daha önce ön kameranın 5 MP çözünürlükte olacağı iddiaları gündeme gelmişti ancak yeni iddialar arka kamera ile aynı 13 MP çözünürlükte bir kameranın da kullanılabileceği yönünde.

    Cihazın Ağustos ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Görsellerde ekranın kenarlarında siyah bant boşluğunun bile kalmadığı görülüyor.

    Görsellerde oldukça ilginç bir tasarıma kavuştuğu görülen cihazın ön kamerasında ise yine LED flaşa yer verilmiş durumda.

    Bununla birlikte Xperia C serisi selfie konusunda iddialı olmaya devam edecek gibi görünüyor ancak bir başka önemli detay ise Micro SD kart girişinin de korunuyor olması.

    Model ile ilgili zaman zaman bazı sızıntılar ortaya çıksa da bu kez yayınlanan kullanım kılavuzu görüntüleri Levander’in Xperia C5 Ultra olduğunu doğruluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow