hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yahoo Livetext ortaya çıktı

    Yahoo Livetext ortaya çıktı
    expand

    Yahoo Livetext , bulunduğunuz ortamda canlı videolar çeken ve üzerine yazılar ekleyerek arkadaşlarınız ile canlı mesajlaşma yapabilme olanağı sunan yeni bir uygulama.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gitmiş olduğunuz konserde; partide, maçta, tatilde ya da herhangi bir ortamda hemen video çekerek üzerine ifade etmek istediğiniz mesajı yazıp istediğiniz kişiye gönderebileceğiniz uygulama ile çektiğiniz videolar sessiz olarak gönderiliyor.

    Yani bir nevi videolar arka plan olarak kullanılıyor. Standart mesajlaşma uygulaması çizgilerinin çok dışında olan uygulama, fotoğraflar üzerine istediğimizi çekerek göndermemizi sağlayan Snapchat’e benziyor olsa da videolar çekerek anlık mesajlaşma fırsatı sunması ile bu uygulamadan ayrılıyor.

    Yahoo’nun büyük umutlar ile çıkarmış olduğu bu uygulamanın kişisel olarak tutacağını düşünüyorum. Zira mesajlaşma uygulaması kategorisinde bulunan pek çok popüler uygulama hep büyük firmaların sahip oldukları uygulamalar.

    Yahoo da bu firmalardan bir tanesi olduğu için gerekli desteği sağlayarak uygulamanın gelişim ve büyüme sürecini tamamlayacaktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow