hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anadolu Adalet Sarayı'na pompalı saldırı

    Anadolu Adalet Sarayına pompalı saldırı
    expand

    Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önüne gelen yüzleri maskeli kimliği belirsiz 2 kişi, adliye binasına ateş açtı. Saldırı sonucu adliyede güvenlik görevlisi olarak çalışan Şenol Küçük bacağından vurularak yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, saat 02.20'de Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya olarak adliye binasının bahçe girişine gelen yüzleri maskeli kimliği belirsiz iki kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle binaya pompalı tüfekle peş peşe ateş açtı. Açılan ateş sonrası güvenlik görevlisi Şenol Küçük bacağından hafif şekilde yaralandı. Saldırganlar ise olayın hemen ardından adliye binasının önünden koşarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan diğer güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine adalet sarayına polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağından vurulan Şenol Küçük'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra adliye içerisine aldı. Güvenlik görevlisinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Tüm zamanların en çok satan video oyunları
     
    Çok sayıda kovan bulundu

    Adliye binasına yapılan silahlı saldırı sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, ana girişin bulunduğu Mustafa Kemal Paşa Caddesi'ni güvenlik şeridiyle kapattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, bu noktada yaptıkları incelemelerde pompalı tüfeğe ait çok sayıda boş kovan buldu. Polis, incelemeler sırasında delil toplayıp görgü tanıklarının ifadesine de başvurdu.
     
    Kaçış istikametinde silah aradılar

    Polis ekipleri, saldırganların adliye binası önünden kaçarken silahlarını bırakma ihtimalini değerlendirerek, şüphelilerin kaçış istikametinde fenerle arama yaptı; ancak herhangi bir bulguya rastlanılmadı.


     Tüm dünyadan en korkutucu özel birlikler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    “5-6 adet silah sesi duydum"

    Olayın görgü tanığı Murat Dursun, "Ben tam cam kenarında duruyordum, 5-6 adet silah sesi duydum. Aşağı kapıdaki güvenlik görevlileri koşarak yaralının yanına doğru gitti. Aldığımız haberlere göre güvenliklerden bir kişi ayağından vurulmuş. Daha sonra polisler geldi" dedi.
    Polis, kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

    15 Ağustos gazete manşetleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow