hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''Recep İvedik 4'' adliyelik etti

    Recep İvedik 4 adliyelik etti
    expand

    İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki sanık Ercan Gönültaş ve mağdur sanık Batuhan Zaimoğlu katıldı. 10 Nisan'da görülen duruşmaya davetiyeye rağmen katılmadığı için hakkında zorla getirme kararı bulunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar da 'tanık' sıfatıyla ifade vermek için hazır bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kimlik tespiti ve tanıklık yemini yaptırıldıktan sonra ifade veren Gökbakar olay gününü şöyle anlattı: Olay tarihinde olay yerinde değildim. Olayı görmedim. Hatırladığım kadarıyla Ekim ayının 21'inde set sırasında sanık Ercan Gönültaş yanıma gelerek benimle fotoğraf çekilmek istedi. Fotoğraf çekildik. Kendisi de film setinde yaşı küçük olan çocuğun velisiymiş. Bu durumu sonradan öğrendim. Fotoğraftan sonra biz film çekim işine başadık. Yaklaşık 8-10 çocukla birlikte film çekim yaptığım sırada çekim alanın dışında sanık Ercan ile Batuhan arasında bağırışma ve tartışma oldu. Buraya baktığımda Ercan'ın elini kaldırdığını ve Batuhan'a 'Senin ağzına vururum' diye söylenip, küfür etti. Batuhan kendisine 'Lütfen sakin olun. Ben setin görevlisiyim. Sizi içeri bırakamam. Benim işimi zora sokarsın" dedi. Başka uzun boylu bir şahıs da gelerek yine Ercan'a sakin olmasını söyleyip kendisini yatıştırdi. Olay bu şekilde sona erdi. Olayla ilgili bilgim bundan ibarettir." Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için 16 Aralık saat 11.00'a ertelendi.

    İşte gerçek Recep İvedik 

    İddianame

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay şöyle gerçekleşti: Müşteki şüpheli Ercan Gönültaş'ın oğlu Muhammet Salih Gönültaş'ın da rol aldığı "Recep İvedik 4" isimli filmin çekimleri 21 Ekim 2013 günü Bağcılar'da yapıldı. Film setine giren Ercan Gönültaş, Şahan Gökbakar ile fotoğraf çektirdi. Aynı film ekibinde danışman olarak görevli mağdur şüpheli Batuhan Zaimoğlu'da de film çekimlerinde film setine girmenin, fotoğraf çekmenin yasak olduğunu söylemesi üzerine Ercan Gönültaş ile münakaşa etti. Gönültaş ile Zaimoğlu'nu araya giren diğer set görevlileri ayırdı. Aynı gün Balat'ta çekimlerde Gönültaş, Zaimoğlu'na küfretmesi üzerine münakaşa yeniden başladı. Gönültaş'ın "Ben kareteciyim, seni döverim"  diyerek Zaimoğlu'nu tehdit etti. Zaimoğu da Ercan Gönültaş'a yumrukla vurdu. Gönültaş'ın tahrik edici davranışları ile olaya sebebiyet verdiği ifade edilen iddianamede bu şekilde şüphelilerin atılı suçu işledikleri anlaşıldığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çılgın Henry'den "Ateşli Tavşan'a siyasetçilerin yasak aşkları

    İddianamede Gönültaş'ın "tehdit" suçundan 6 ay hapisle cezalandırılması talep edilirken, Zaimoğlu'nunda "kasten yaralama" suçundan 6 yıla kadar hapsi istendi.

    "Gökbakar, Recep ivedik'e yalan makinasına bağlasa her tarafı öter diye düşünüyorum"

    Duruşmanın ardından gazetecilere konuşan Ercan Gönültaş, "Bugunkü duruşmada Şahan Gökbakar, Recep İvedik'e yalan makinasına bağlasa hertarafı öter diye düşünüyorum" diyerek olay gününü anlattı. Gönültaş, "Hepsinden davacıyım. Ben özellikle bu olayı Şahan Gökbakar bunu gerçekleştirdi. Şahan orada 'Ne oluyor' dese hiçbirisi adım atamaz. Sette en ufak bir terbiyesizlik yapamazlar" diye konuştu.

    Şahan Gökbakar'dan "Recep İvedik 5" açıklaması 

    Neşe, Dert, Aşk; Neşet Ertaş

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow