hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti İzmir Milletvekili: "Gözü olanların gözü çıksın"

    AK Parti İzmir Milletvekili: Gözü olanların gözü çıksın
    expand

    AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait katıldığı bir toplantıda yaptığı Türkiye analizinde, "Siyasi istikrarı gören ve bunlarda gözü olanlar var. Onlar, Gezi olaylarıyla ya da beddualarla her türlü zararı vermeye çalıştılar" tespitinde bulundu ve "Türkiye'nin üzerinde gözü olanların gözü çıksın" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İzmirdeki Balkan-Rumeli dernekleri, AK Parti İzmir milletvekili Rifat Saitin davetiyle kahvaltıda bir araya geldi.

    Toplantıya, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları İzmir Şube Başkanı Dr. Fırat Yaldız ve İzmir'de faaliyette olan Balkan derneklerinin temsilcileri katıldı.

    Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, şunları söyledi:

    "Türkiye, bugün dünyada saygın ve lider bir ülke haline gelmiştir. Bu durumu görüp övünenler, bu durumu görüp engellemek isteyenler yani gözü olanlar ve bu durumu maalesef göremeyenler yani hipermetroplar var. Türkiye'de ihracat rekorlarını, üçüncü köprü ve havalimanlarını, duble yoları, yüz yıllık proje Marmaray'ı, siyasi istikrarı gören ve bunlarda gözü olanlar var. Onlar, Gezi olaylarıyla ya da beddualarla her türlü zararı vermeye çalıştılar. Türkiye'nin üzerinde gözü olanların gözü çıksın. Bir de hemen yakınında olanları göremeyenler var. Türkiye'deki bu hipermetroplara tavsiyem, uzaklara mesela Balkanlar'a gitsinler, oralardan memleketteki gelişmeleri izlesinler."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balkan derneklerinin temsilcilerine yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Balkanlar'da ilgi odağı olduğunu söyleyen Sait, bunun gurur verici bir gelişme olduğunu kaydetti. Sait, ilk toplantıyı Balkan dernekleri ile yaptıklarını, ilerleyen günlerde Karadeniz bölgesi dernekleri, Diyarbakır, Erzurum, Konya, Van dernekleri ile de kahvaltılı toplantılar düzeleceklerini belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow