hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alperen Ocakları BBP'den ayrıldı

    Alperen Ocakları BBPden ayrıldı
    expand

    CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren Büyük Birlik Partisi (BBP) ile gençlik teşkilatı Alperen Ocakları arasındaki bağ koptu. Alperenler partiden ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alperen Ocakları, BBP’nin, kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan çıktığını iddia ederek, uzun süredir gergin süren ilişkilere nokta koydu ve gençlik teşkilatının artık partiden bağımsız olacağını ilan etti. BBP'den bu kopuş ise bir basın açıklaması ile duyuruldu. Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün imzasıyla yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

    “Bundan sonraki süreçte Alperen Ocakları olarak çalışmalarımızı ‘Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ adı ve kurumsal kimliğiyle yürüteceğiz. Derneğimizin resmi bütün işlemleri tamamlanmış olup, birçok il ve ilçede de şubeleşme işlemleri gerçekleştirilmektedir. Allah’ın izniyle bütün il ve çoğu ilçemizde de derneğimizin şubeleri açılacaktır. Bizlerin mensubiyet duygusuyla bağlı olduğu parti şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu kurucusu olduğu Büyük Birlik Partisi’dir. Vefakâr Büyük Birlik Partisi’nin mevcut genel başkanının ve çekirdek yönetiminin idealize ettiğimiz fikirleri ve misyonunu üstlendiğimiz değerleri temsil edebilme kabiliyetine ve samimiyetine sahip olmadığını düşünmemiz hasebiyle kendilerine mesafeli olduğumuzu, Onların kararlarının, kelamının ve izledikleri siyasi yol haritasının bizleri kapsamadığını deklare ederiz. Birilerinin işgal ettiği makamlar, ticari kazançları ve sahip oldukları işlerden dolayı bu şahıslara vefa borcu olabilir. Fakat bizim sevgimizin ve vefamızın kaynağı Allah yolunda bir adam atmamıza vesile olan manevi bir sevkten kaynaklıdır. Bu noktada vefa duyduğumuz şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ndan başkası değildir.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vatikan'ın ilginç sırları: "Cinsel organ koleksiyonu, seks süiti, kadın papa..."

    Hacker'a 440 yıl hapis cezası!

    Öcalan'ın taslağında neler var?

    Akaryakıt bayileri pompa kapatmaya hazırlanıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow