hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bagajdan adam çıktı!

    Bagajdan adam çıktı
    expand

    Malatya'da kontrol noktasında durdurulan ve içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilde yapılan aramada bagajdan elleri kolları bağlanmış  bir kişi çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uyuşturucu madde ticaretinden arandıkları belirtilen şüphelilerin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle İlhami Sağlam'ı İstanbul'dan Hakkari'ye kadar bagajda götürmek istedikleri ortaya çıktı.

    Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Malatya'da önceki gün polis ekipleri şehir girişinde uygulama noktası oluşturup, şüpheli araçlar ve şahıs araması yaptı. Uygulama sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir otomobilde arama yapıldı. Aramada şüphelilerin kimleri kontrol edilirken, otomobilde de arama yapıldı.

    Selahattin Demirtaş erken seçimde aday olamayabilir

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama

    Devlet Bahçeli: Koalisyon için az da olsa bir ümit var 

    Arama sırasında otomobilin bagajını açan ekipler, çuval içerisinde elleri ve kolları bağlanmış bir erkek buldu. Ağzı da bantla kapatılan kişi çuvaldan çıkarılıp, bagajdan indirildi. Uygulama noktasındaki polisler üzerinde sahte kimlik çıkan şüphelilerin ve bagajdan kişinin GBT kontrolünü yaptı. Otomobildeki Nihat Danış, Gökhan Danış, Kemal Danış ile bagajdaki İlhami Sağlam'ın GBT kontrolünde uyuşturucu madde ticaretinden arandıklarını tespit edildi. Bunun üzerine şüpheliler gözaltına alınıp emniyete götürüldü. Emniyette sorgulamaları yapılan şüphelilerin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle İlhami Sağlam'ı ceza olarak İstanbul'dan, Hakkari'ye kadar bagajda çuval içinde götürmek istedikleri ortaya çıktı. Sorguları tamamlanan Nihat Danış, Gökhan Danış, Kemal Danış ve çuval içerisinden çıkan İlhami Sağlam, adliyeye sevk edildi. Mahkemede hakim karşısına çıkan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow