hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakanlar Kurulu toplandı

    Bakanlar Kurulu toplandı
    expand

    Tam da terör saldırıları,  erken secime ilişkin Cumhurbaşkanı'ndan gelen kritik açıklamalar ile rekor kıran dolar kuru haberlerinin art arda geldiği bir gündemde bir kez daha toplandı Bakanlar Kurulu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Davutoğlu başkanlığındaki toplantıda terörle mücadelede gelinen son nokta ve bundan sonra atılacak adımlar öncelikli gündem maddesiydi. 

    Erken seçim takvimi, hazırlıklar ve olası seçim hükümetinin nasil şekilleneceği konuları da toplantıda detaylı bir şekilde ele alındı.

    Seçim güvenliği, maliyeti gibi başlıklarla 3 döneme takılan isimlere nasil bir formül bulunacağına ilsikin detayların da ele alındığı tahmin ediliyor.  

    Bir tarafta iç siyasi belirsizlikler,  bir tarafta FED'in adımlari beklenirken tarihi rekorları test eden dolar kuru ve ekonomiye yansıması ile alınması gereken önlemler konusunda da ilgili bakanların kabineyi bilgilendirdiği de tahmin ediliyor.

    Toplantı sonrası Başbakan Yardimcisi Bülent Arınç önce Twitter adresi üzerinden açıklama yapılacağını duyurdu ancak sonra toplantı uzayacağı için açiklamanın iptal edildiği belirtildi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow