hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başbakan'ın tokat attığı iddia edilen kişi Kanal D'ye konuştu

    Başbakanın tokat attığı iddia edilen kişi Kanal Dye konuştu
    expand

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Soma'daki bir markette tokat attığı iddia edilen Taner Kuruca adlı vatandaş Kanal D yayınına bağlandı. Kuruca; "Başbakan, kalabalığa kızgınlığından öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kuruca olay anını şu sözlerle anlattı:

    "Ben alışveriş yapmak için markete girmiştim. Başbakan korumaları işle birlikte kalabalık bir grup, halkı selamlamak için caddeye çıkmışlar. Ben de kendisini görmek için dükkanın önüne çıktım. Bir grup o sırada protesto etmeye başlayınca, sayın Başbakan ve yakın korumaları, koruma ablukasına alıp marketin içine güvenli bir şekilde sokmak istediler. Ben de o sırada arbede içinde kalmak istemedim.

    Göstericilerle, eylemcilerle alakam yoktu. Kalabalığın üzerime doğru yürüdüğünü görünce sayın Başbakan ile yüzü yüze kaldım. O esnada korumaları da iteklemeye başlayınca, sayın Başbakan da kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu

    "O tokatın kendisinden geldiğine üzülmüyorum ama..."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    O tokatın kendisinden geldiğine üzülmüyorum ama, yanındaki yakın korumaları bana çok sert girip darbelediler beni. Tek bir tokat geldi. Sayın başbakanın bilinçli olarak değil istem dışı yaptığına inanıyorum. Yakın korumalarının müdahalesiyle birkaç darbe aldım. Markette dondurma dolabının önüne düştüm."

    Vatandaşa tekme atan Yusuf Yerkel konuştu: "Üzgünüm"

    "Arkadaşlarım ayağımın dibinde öldü"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow