hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bonzai içen genç linç edildi

    Bonzai içen genç linç edildi
    expand

    Bursa'da bonzai içip kendinden geçen 22 yaşındaki B.T. küfür edip mahalle sakinlerine saldırınca, toplanan vatandaşlar tarafından öldüresiye dövüldü. Linç edilmekten polis tarafından kurtarılan B.T. saldırmaya devam edince elleri arkadan kelepçelenip, konulduğu sedyeye bağlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, son üç ayda dört kişinin ölümü, onlarca kişinin komaya girerek hastanelere kaldırılmasına neden olan bonzai kullanımı, sorun olmaya devam ediyor. Merkez Osmangazi İlçesi Gökdere Bulvarı'nda arkadaşlarıyla birlikte bonzai kullandıktan sonra yürümeye başlayan 22 yaşındaki B.T., Pınarbaşı Mahallesi'nde ara sokaklarda kapı önlerinde oturan ve yolda yürümekte olan vatandaşlara ve çocuklara saldırmaya başladı. Mahalle sakinleri tarafından uyarılan B.T. uzaklaştırılmak istendiği mahallede bulunan kişilere de küfür edip saldırınca, toplanan gençler tarafından öldüresiye dövüldü.

    Arkadan kelepçelenip sedyeye bağlandı

    Haber verilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istenen B.T. uzun süre direndi. Mahalledeki gençler ve polisler tarafından güçlükle zaptedilen B.T. yere yatırılarak ters döndürülüp elleri arkasından kelepçelendi. Daha sonra sedyeye ters konularak bağlanan B.T. sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.  

    400 polisle bonzai operasyonu

    Bonzaiden kurtul! 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow