hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükçekmece'de iplik fabrikasında yangın

    Büyükçekmecede iplik fabrikasında yangın
    expand

    İstanbul'da Büyükçekmece'deki bir iplik fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına yerden ve havadan müdahale etti. 2 saatte kontrol altına alınabilen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Büyükçekmece'de bulunan iplik fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlere teslim olan fabrikadaki yangın, itfaiye ekiplerinin karadan ve havadan yaptığı müdahale sonucunda kontrol altına alındı.

    Büyükçekmece, Türkoba Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan iplik fabrikasında saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İpliklerin istiflendiği depo bölümüne sıçrayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm fabrikayı sardı. Yaklaşık 8 bin metrekarelik alanda kurulu bulunan fabrikadaki yangına, Çatalca, Mimarsinan, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Bakırköy ve Başakşehir itfaiye birimlerinden ekipler sevk edildi.
    Büyük bölümü alevlere teslim olan fabrikadaki yangına, yangın söndürme helikopteri de havadan müdahale etti.

    2 saatte kontrol altına alındı

    Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. Yangının kontrol altına alınmasıyla, mahallede evleri bulunan vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. Çatısı çöken ve büyük çapta maddi hasara uğrayan fabrikada itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow