hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li aday adayından işsizliğe "Gençlik Projesi"

    CHPli aday adayından işsizliğe Gençlik Projesi
    expand

    CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Sanem Eyigün Manav, işsizlikle ilgili projesi olduğunu belirterek "Ana babalarının binbir umutla okutup meslek sahibi yaptığı pırıl pırıl zihinlerin hayata dair umutlarını perçinleyecek, onları uluslararası platformlarda yüreklendirecek ve saygınlıklarını artıracak gençlik projelerini hayata geçirmek niyetindeyim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    29 Mart'ta yapılacak önseçimlere katılacak olan İstanbul 3. Bölge Milletvekili kadın aday adayı Sanem Eyigün Manav, yıllarca basın-yayın sektöründe yöneticilik yaptı.

    Sanem Eyigün Manav, gençlerin ve kadınların hayata dair umutlarını perçinleyecek, onları uluslararası platformlarda yüreklendirecek ve saygınlıklarını artıracak projelerini hayata geçirmek niyetinden hareketle yola çıkıyor ve umutları tükenmiş, işsiz bırakılmış, istekleri görmezden gelinmiş yurttaşlara hak ettikleri değeri sunmaya hazır olduğunu vurguluyor.

    Sanem Eyigün Manav, "şunu belirtmek isterim ki ben bir işçi çocuğum, hayatta ne başardıysam kendi çabalarımla oldu. Bu insanı öyle özgürleştiren, öyle cesaretlendiren bir şeydir ki ve halden anlamasını sağlayan… Evet, ben halden anlarım ve hiçbir haksızlığı, hiçbir adaletsizliği en başta benim vicdanım kaldırmaz" diyor.

    Gençlik projesi

    İşsizlikle ilgili projesi olduğunu belirten Sanem Eyigün Manav, "Ana babalarının binbir umutla okutup meslek sahibi yaptığı pırıl pırıl zihinlerin hayata dair umutlarını perçinleyecek, onları uluslararası platformlarda yüreklendirecek ve saygınlıklarını artıracak gençlik projelerini hayata geçirmek niyetindeyim. Ben, o umutları tükenmiş, işsiz bırakılmış, istekleri görmezden gelinmiş gençlerimize hak ettikleri değeri sunmaya hazırım" diyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow