hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li vekil ezilme tehlikesi geçirdi

    CHPli vekil ezilme tehlikesi geçirdi
    expand

    CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu ve Veli Ağbaba ile birlikte Erzurum'un Çat ilçesine gelen İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan Çat Belediye Başkanı Arif Kılıç'ın otomobilini iterken ezilme tehlikesi geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkan Kılıç'ın kullandığı cipin kayarak üzerine doğru geldiğini gören Erdoğdu, kaldırıma doğru kaçarak ezilmekten son anda kurtuldu.  CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu ve Veli Ağbaba ile İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Parti Meclisi üyesi Ümran Köksüz, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Genel Başkan Başdanışmanı Cemil Erhan'dan oluşan heyet Bingöl'deki incelemelerin ardından karayolu ile Erzurum'un Çat ilçesine geçti. Erzurum'un tek CHP'li Belediyesi olan Çat'ta Başkan Arif Kılıç'ı makamında ziyaret eden heyet daha sonra Bakırköy ile Çat belediye başkanlarının imzaladıkları 'Kardeş Belediye' protokolüne tanıklık etti. Heyet daha sonra 'Çat'ı Şişli'ye çevireceğim' diyen Belediye Başkanı Kılıç'ın ilçede ve köylerde yaptığı hizmetleri yerinde gördü ve açılışlar yaptı. Başkan Kılıç, Kaplıca köyündeki evinde ağırladığı konuklarına fırında kuzu, salata, yoğurt ve ayran ikram etti.

    İstanbul'da 300 kamyonla eylem yaptılar


    Akşam saatlerinde Erzurum'a gitmek için yola çıkan CHP heyeti yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. Çat ilçe merkezinde Belediye Başkanı Kılıç'ın kullandığı cipte bulunan Milletvekili Aykut Erdoğdu, buz tutan ve patinaj yapan otomobili birkaç partili ile itmek istedi. Başkan Kılıç'ın kullandığı cip, aniden kayarak milletvekili Erdoğdu ile partililerin üzerine doğru gitmeye başladı. Partililerle birlikte Milletvekili Erdoğdu da kaçarak araç altında kalmaktan kurtuldu.

    Mini etek yasağına rektörden "Baattin"li savunma

    CHP'li heyet Başkan Kılıç'ın göreve başlaması ile çehresi değişen Çat ilçesi önünde yoğun kar yağışına rağmen toplu fotoğraf çektirdi. Çat'taki gezi sırasında fotoğraf makinesi ile her anı kaydeden Enis Berberoğlu, burada da heyeti çektikten sonra fotoğraf karesine girdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow