hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li vekil İlhan Demiröz istifa mı etti?

    CHPli vekil İlhan Demiröz istifa mı etti
    expand

    CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, sosyal medyada yer alan "istifa ettiği" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Basın Biriminden yapılan açıklamada, Demiröz'ün Twitter hesaplarının bilgisayar korsanı saldırısına uğradığı ve hesabından "istifa ettiği" mesajları yayınlandığı belirtildi.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Demiröz'ün, akşam saatlerindeki bir görüşmesi sırasında, şahsına ait "Twitter, g-mail ve Facebook" hesaplarının bilgisayar korsanlarınca ele geçirildiğini fark ettiği bildirildi.

    Hesaplarından "istifa ettiğine dair mesajlar atıldığını" belirlediklerini ifade eden Demiröz, şunları kaydetti: "Hesaplarımızın geri alınması için CHP Genel Merkezi Bilgi İşlem Birimimiz ile birlikte derhal girişimlerde bulunduk. Şu ana kadar hesaplarımda yayınlanan mesajların tamamı, hesabımı elinde tutanlar tarafından atılmaktadır. Mesajlarda yer alan hiçbir görüş, düşünce ve ifade şahsıma ait değildir. CHP Bursa milletvekili olarak büyük bir gurur ve onurla partimin neferi olarak çalışmalarıma devam etmekteyim. 2015 seçimlerine giderken partimizi iktidar, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da başbakan yapma yolunda kararlı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hiçbir eylem bizi bu amacımızdan alıkoyamaz."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz Bingöl'ün Berkin Elvan'ın annesiyle ilgili sözlerine tepki yağıyor

    Berkin Elvan'ın annesinden Yavuz Bingöl'e yanıt

    Berkin'in annesini yuhalattı çünkü annesine küfredildi

    Dünyanın en garip 10 cinsel yaşam tarzı!

    Plajlardan akıl almaz görüntüler!

    Yuh dedirten görüntüler

    Kibariye'den Milli Eğitim Bakanı'na çağrı: "Yengemi de al..."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow