hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çatıya çıkan cinayet zanlısı 3 polisi yaraladı

    Çatıya çıkan cinayet zanlısı 3 polisi yaraladı
    expand

    Bingöl'de av tüfeğiyle arkadaşını öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkan cinayet zanlısı, 3 polisi de yaraladı. Güvenlik güçlerinin ikna çabalarına rağmen teslim olmayan saldırganın çatıdaki bekleyişisürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Bingöl'de  Simani Mahallesi'nde dün gece M.A.S (30) henüz belirlenemeyen nedenle av tüfeğiyle Bingöl Üniversitesi'nde çalışan arkadaşı Yakup Polat'a (30) saldırdı. Polat, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan M.A.S, olaydan sonra kaçarak çıktığı bir inşaatın çatısından havaya ateş açtı. Silah sesinin duyulması üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri çevrede inceleme yaparken Polat'ın cesedini buldu. Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırılan
    ceset, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

    3 polis yaralandı

    Polisin ikna çabalarına rağmen çatıdan inmemekte direnen M.A.S,  çevrede güvenlik önlemi alan ekiplere de ateş etti. Olayda komiser Hakan Düşmez ile polis memurları Yunus Kayasöken ve Niyazi Acar yaralandı, bazı araçlara av tüfeği saçması isabet etti.

    Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan M.A.S'nin çatıdaki bekleyişi sürüyor.

    Bölgede geniş güvenlik önlemi alınırken, itfaiye ve ambulans da hazır bulunduruluyor.

    Bu arada annesini kaybettikten sonra babası ve kız kardeşiyle yaşadığı öğrenilen M.A.S'nin Elazığ'da psikolojik tedavi gördüğü ileri sürüldü.

    Laik eğitim için okul boykotu eylemi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow