hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deniz Seki'den savcılığa "kadınsal bir hastalık" raporu

    Deniz Sekiden savcılığa kadınsal bir hastalık raporu
    expand

    Uyuşturucu cezası Yargıtay tarafından onaylanıp cezası kesinleşen şarkıcı Deniz Seki’nin infazın ertelenmesi için rapor aldığı ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hürriyet gazetesindeki habere göre, yargılama süreçleri sonrası 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşen şarkıcı Deniz Seki, daha önce 7.5 ay cezaevinde yattığı için net olarak 3 yıl 6 ay daha cezaevinde yatacak.

    "Kanser riski olabilir"

    Deniz Seki’nin tutuklanma ve infaz işlemini yapacak olan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan rapor şubat ayında alınmış.

    Seki’nin raporunda "Kadınsal bir hastalık nedeniyle kanser riskinin bulunduğu” yönünde tespitler yer alıyor. Deniz Seki bu rapor doğrultusunda 5275 Sayılı Kanun’un 16. maddesinde yer alan "Hapis cezasının infazının hastalık nedeniyle ertelenmesi" hükmü kapsamında infazının ertelenmesini istedi. Savcılık ise Seki’nin bu talebine henüz cevap vermedi.

    Kaçma şüphesi kuvvetleniyor

    Polis, Seki’nin izine ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken 1 aydır ortalarda görünmeyen sanatçının, bir arkadaşı tarafından özel bir tekneyle Yunanistan’a kaçtığı iddia edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow