hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizden bebek cesedi çıktı

    Denizden bebek cesedi çıktı
    expand

    Balat sahilinde 3-4 aylık olduğu tahmin edilen bir bebeğin cesedi bulundu. Polis, cesedi çıkarıp siyah bir poşete koyarak Adli Tıp Kurumu'na götürdü. Cankurtaran sahilinde de bir erkek cesedi bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Edinilen bilgiye göre, olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Tur teknelerinin bulunduğu alanda, kıyıya henüz 3-4 aylık olduğu tahmin edilen bir bebeğin cesedi vurdu.

    Bunun üzerine, tekne çalışanları ve sahilde piknik yapan vatandaşlar durumu deniz polisine bildirdi.

    Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi denizden çıkararak siyah bir poşete koydu. Yapılan incelemelerin ardından, ceset incelenmek üzere sivil bir araçla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

    Bebek cesedini bulan teknenin kaptanı Fuat Sarı, "Bebeğin maket mi gerçek mi olduğunu merak ettim. Yakından inceleyince, gerçek olduğunu fark ettim. Vücudu ve yüzü çürümüş bir vaziyetteydi. Polisi aradık. Polis gelip cesedi çöp poşetine koydu ve buradan götürdü dedi.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Cankurtaran sahilinde de erkek cesedi

    Öte yandan, Cankurtaran Sahili'nde su yüzeyinde hareketsiz bir kişinin yattığını gören balıkçılar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cesedi sahildeki balıkçı barınaklarının iskelesine çıkardı. Polis, ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede İETT kartına rastladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapılan araştırmalarda, cesedin, 71 yaşındaki Şefik Yaşar'a ait olduğu belirlendi. Polis, Yaşar'ın ailesinin kısa bir süre önce kayıp müracaatında  bulunduğunu tespit etti. Yaşlı adamın cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow