hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli Honaz'da yangın: 2 çocuk öldü

    Denizli Honazda yangın: 2 çocuk öldü
    expand

    Denizli'nin Honaz İlçesi'nde bir evde çıkan yangında 2 çocuğun öldüğü bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, soruşturma başlatıldı.

    Bir tekstil atölyesinde çalışan Ahmet Akkuş (29) ve Fatma Akkuş (25) çiftinin Hürriyet Mahallesi, Öner Sokak'taki evlerinde, bugün saat 09.30 sıralarında yangın çıktı.

    İki katlı binanın çatı katındaki mutfak olarak kullanılan bölümdeki yangını farkeden komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri, alevlere su sıkarak müdahale etti.

    Elyaf ve mutfak mobilyası gibi yanıcı maddeler nedeniyle kısa sürede büyüyen yangının söndürülmesinin ardından içeri giren itfaiye ekipleri, Ecrin Akkuş (4) ve Hasan Akkuş (3) ile babaanneleri Berrin Akuş'un (50) birbirlerine sarılmış yanmış cesetleriyle karşılaştı. Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından babaanne ve iki torunun cenazeleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Acı haberi alarak olay yerine gelen anane Fatma Akkuş ve baba Ahmet Akkuş ile diğer yakınları sinir krizi geçirdi.

    Fenalaşanlara 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde tıbbi müdahalede bulundu. Anne Fatma Akkuş'un, "Keşke çocuklarım değilde ben ölseydim. Yavrularım" diyerek, ağlaması yürekleri dağladı. Anne Akkuş'un feryatları karısında duygulanan çevredekilerden bazıları da gözyaşlarını tutamadı.

    Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ile AK Partili Honaz Belediye başkanı Turgut Devecioğlu da olay yerine gelip bilgi aldı. Belediye Başkanı Devecioğlu, "İtfaiye olay yerine kısa sürede ulaşmasına rağmen maalesef üç canımızı kaybettik. Acımız, büyük" dedi. Ocaktan çıktığı sanılan yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow