hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Devlet Bahçeli'den çok sert açıklama

    Devlet Bahçeliden çok sert açıklama
    expand

    Seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. "AKP’nin adayı Erdoğan seçim kampanyasını hiçbir adalet hiçbir vicdan hiçbir ahlak gözetmeden icra etmiştir" diyen Bahçeli, "Üzülerek söylemeliyim ki vatan için bayrak için ülke için devlet için gelecek için sandığa gitmekte ayak sürüyenler bundan sonraki olumsuzluklarda pay sahibi olacaklardır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk milleti ilk kez doğrudan doğruya cumhurbaşkanı seçmek maksadıyla sandık başına gitmiş ve bugün itibariyle tercihini yapmıştır. Bu açıdan 10 ağustos bir milat olmuştur. Aziz milletimiz Çankaya’nın 12’nci konuğunu bizzat seçmiştir. Bu durum Türk demokrasisi adına önemli bir atılım, demokratik tecrübe bakımından ciddi bir kazanımdır.

    Sandıktan Sibel Can çıktı!

    Cumhurbaşkanlığı seçimi yurt genelinde huzur ve sükunet içinde geçmiştir. Şu an itibaren sandıkların tümü açılmış ve sayım işlemi tamamlanmıştır. Seçime katılım oranı da yüzde 71,1 düzeyinde kalmış ve yaklaşık 5 milyon vatandaşımız sandığa gitmemiştir. Resmi olmayan sonuçlar ortaya çıkmış milli irade tecelli etmiştir.

    Fethullah Gülen'in köyünde kim birinci çıktı?

    Ahmet Hakan'dan canlı yayında sert tepki

    Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan 12’nci cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki MHP Türk milletinin tercihlerine saygı duymaktadır. Elbette parti olarak cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını bütün yönleriyle inceleyeceğiz. Fakat bunun başta siyasi aktörler olmak kaydı ile samimiyetle yapılmasını ümit ediyoruz.

    AKP’nin adayı Erdoğan seçim kampanyasını hiçbir adalet hiçbir vicdan hiçbir ahlak gözetmeden icra etmiştir. Devletin tüm imkanları Erdoğan’ın emrine girmiştir. Yandaş medya kiralık kalemler çıkarlarından başka herhangi bir kaygısı olmayan çevreler her tezgahtan medet ummuşlardır. Demokrasi çiğnenmiştir. Erdoğan ve paralı lejyonları yalan ve ihtiras silahıyla donanmışlar kin ve nefretle hareket etmişlerdir. Haksızlık hukuksuzluk tavan yapmıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğan'ı kızdıran anons

    Bugün rüşvet onay görmüş dürüstlük kaybetmiştir. Yolsuzluk olur almış adalet gerilemiştir. Haram yükselmiş helal düşmüştür. Dik duruş temiz yönetim geriye düşmüştür. Kuşku yok ki takdir aday Erdoğan’a oy veren 21 milyona yaklaşan vatandaşlarımızdır. Ne var ki Erdoğan’ı tasvip etmeyen sözlerine aldanmayan sayıları 20 milyona yaklaşan vatandaşımız umutlarımızı canlı tutmaktadır.

    Çirkef sözleri çamur siyaseti vicdanı ve zihnen mahkum etmiştir. Birliğin huzurun ve kardeşliğin yanında durmuştur. Şayet demokratik iradesini sandığa yansıtamayanlar zahmet edip oylarını kullanmış olsalardı Türkiye’nin çok farklı bir seçim sonucuyla karşılaşması kaçınılmazdı. Üzülerek söylemeliyim ki vatan için bayrak için ülke için devlet için gelecek için sandığa gitmekte ayak sürüyenler bundan sonraki olumsuzluklarda pay sahibi olacaklardır.

    Ekranlarda muhalefete laf yetiştirmekle görevli olanlar ahlak sahibi iseler önce aday Erdoğan’ın devleti arkasına alarak, rüşvetçileri yanına katarak gerçekleştirdiği kampanyayla ilgili fikir ileri sürmelidir. Türkiye’de muhalefet sorunu var diyerek yaygara koparanlar AKP’nin değirmenine su taşıyanlar kirlenen iktidar karşısında nedense suskundur.

    Hakkımızda hüküm verenler Erdoğan ve Öcalan'ın müritleridir. Aday Erdoğan Çankaya'ya şike ile çıkmıştır. Biz gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz. Herkes sussa da doğruları haykırmaya devam edeceğiz. İnşallah AKP'yi iktidar koltuğundan milletimiz tertemiz desteğiyle indireceğiz. İhsanoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow