hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu serbest

    DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu serbest
    expand

    Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetim binasına girerek eylem yaptıkları için gözaltına alınan, aralarında DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'nun da bulunduğu yaklaşık 35 kişi serbest bırakıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetim binasına binasına girerek eylem yapan 35 kişi gözaltına alındı.

    Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde DİSK'e bağlı Dev Sağlık-İş Sendikası'na üye oldukları için işten çıkarıldığı belirten  98 işçi, eylemlerinin 80. gününde yönetim binasına girdi. 

    Süleyman Şah türbesinde "Öcalan" önlemi!

    Sürücü kurslarına taban fiyat uygulaması

    DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'nun aralarında bulunduğu eylemciler balkon ve pencerelere çıkarak sloganlar attı. "Atılan işçiler geri alınsın" pankartı açan eylemcilere polis müdahale etti. İçeriye giren polis ekipleri aralarında Arzu Çerkezoğlu'nun da bulunduğu 35 kişiyi gözaltına alındı. Olaylar sırasında polisin kendisine sert müdahalede bulunduğunu iddia eden bir kişi de, hastanenin acil  bölümüne başvurdu.

     

    DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu serbest

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serbest bırakıldı

    DİSK'e bağlı Dev Sağlık-İş Sendikası'na üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarıldığı belirtilen 98 işçi, eylemlerinin 80. gününde, bugün yönetim binasına girmiş, aralarında Dev Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı ve DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'nun da bulunduğu eylemciler balkon ve pencerelere çıkarak sloganlar atmıştı.

    Binaya giren polis ekipleri, aralarında Arzu Çerkezoğlu'nun da bulunduğu yaklaşık 35 kişiyi gözaltına alarak, Emniyet Müdürlğü'ne götürmüştü. Emniyet'te ifadesi alınan kişilerin tamamı serbest bırakıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow