hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakır'da polise bombalı saldırı

    Diyarbakırda polise bombalı saldırı
    expand

    Terör örgütü mensuplarının, devriye görevi yapan polis ekibinin bulunduğu zırhlı araca yangın söndürme tüpünün içine yerleştirilmiş bombayla düzenlediği saldırıda, can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarınca polislerin bulunduğu zırhı araca düzenlenen bombalı saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadı.

    Hakkari-Çukurca karayolunda patlama

    Silopi'de mayınlı saldırı: 4 polis şehit

    İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ferit Köşk Mahallesi'nde dün 21.30'da devriye görevi yapan polis ekibini taşıyan zırhlı araca bir kilogramlık yangın söndürme tüpünün içine yerleştirilmiş bombalı saldırıda bulunulduğu bildirildi.

    Olayda can kaybı, yaralanma ve maddi hasar meydana gelmediği ifade edilen açıklamada, sözkonusu bomba ile ilgili olay yeri inceleme ekiplerinin gerekli çalışmayı yaptığı, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

    VALİLİK: 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

    Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıyla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "10.08.2015 günü saat 13.17 sıralarında Lice İlçe Emniyet Amirliği'ne pikap araç içerisinde gelen 4 terörist tarafından 3 roketatarlı ve silahlı saldırı yapılmıştır. Aynı saatlerde İlçe Jandarma birliklerine de silahlı ve roketatarlı saldırıda bulunulmuştur.

    Saldırıların ardından pikapla kaçan teröristler aracın devrilmesi sonucu yaya olarak kaçarken gasp ettikleri 21 xx … plakalı bir araçla kaçmışlardır. Yaşanan saldırısı sonrasında, 1 adet roketatar, 2 adet hücum yeleği, 3 adet el bombası, 6 adet AK-47 Kalaşnikof şarjörü, 1 adet el telsizi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak, E.Y. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan saldırılarda herhangi bir yaralanma ve can kaybı meydana gelmezken, teröristlerin yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon sürmektedir."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow