hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakır'da yol kesen PKK'lılar 1 askeri kaçırdı

    Diyarbakırda yol kesen PKKlılar 1 askeri kaçırdı
    expand

    Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde karayolunu kesen PKK'lılar durdukları bir araç içerisinde sivil kıyafetli er olduğu iddia edilen 1 kişiyi kaçırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır-Bingöl karayolu 'ın Lice İlçesi yakınlarındaki Fis Ovası Mevkii'nde bugün saat 12.00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından trafiğe kapatıldı.

    PKK köprüyü havaya uçurdu

    Emniyet müdürlüğüne bombalı saldırı

    Tunceli-Elazığ Karayolu'nda askeri aracın geçişi sırasında patlama

    PKK'lılar durdurdukları bir araçta asker olduğu iddia edilen sivil kıyafetli 1 kişi kaçırdı. Duru Jandarma Karakolu ile Kocaköy İlçesi yakınlarında bulunan jandarma ekipleri bölgeye giden araçları geldikleri yönden geri gönderdi. Karayolunun trafiğe açılması için güvenlik güçlerinin çalışma başlattığı bildirildi.

    ŞIRNAK'TA KARAKOLA BOMBALI SALDIRI

    Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi yakınlarında, Kato Dağı eteklerinde bulunan Boğazören Jandarma Karakolu'na öğlen saatlerinde PKK bombalı araçla saldırı düzenlendi. Sürücüsünün son anda kaçtığı bomba yüklü kamyonet karakol kapısında infilak ederken, olayda ölen ve yaralanan olmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beytüşşebap İlçesi'ne 40 kilometre uzaklıktaki Bolağaç ile Pirinçli köyleri arasındaki Boğazören Jandarma Karakolu'na bugün saat 12.00 sıralarında bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Plakası açıklanmayan aracı karakol kapısına getiren kişi inerek, "Bomba var" diye kaçtı, ardından da araç içindeki bomba infilak etti.

    Can kaybının meydana gelmediği patlama sırasında kamyonet yanarak kullanılmaz hale gelirken, aracı bırakıp kaçan sürücü kısa sürede yakalandı. Araç sürücüsünün verdiği ilk ifadede, yolda silahlı bazı kişilerin kendisini durdurarak kamyonete bomba yerleştirdiğini ve karakola götürmesi için ölüm tehdidinde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, sürücünün verdiği bilgiler doğrultusunda operasyon başlatıldı.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow