hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolandırıcıdır diye Erdoğan'ın yüzüne telefon kapattı

    Dolandırıcıdır diye Erdoğanın yüzüne telefon kapattı
    expand

    Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, dargın baba ile kızı barıştırmak istedi, ortaya çok ilginç görüntüler çıktı. Baba, Erdoğan'ı dolandırıcı sanarak telefonu yüzüne kapattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akşam gazetesinin haberine göre, dargın baba ile kızı barıştırmak için Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi. Olay şöyle gerçekleşti:

    Özbek asıllı Mahmut Tahiroğlu, Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Erkan Özcan ile kızı Fevziye'nin okul biter bitmez evlenmelerine karşı çıktı. Kızının Özbek geleneklerine göre evlenmesini isteyen baba, düğüne bile gitmedi.

    Babasıyla barışmak isteyen Fevziye, AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile iletişime geçti. Soylu vasıtasıyla Erdoğan'a iletilen olay sonrası Erdoğan da harekte geçerek dargın babanın iletişim bilgilerini aldı.

    ERDOĞAN'IN VİZYON TOPLANTISINA KATILAN ÜNLÜLER

    'Dolandırıcıdır' diyerek telefonu kapattı
    Habere göre Erdoğan günler sonra dargın babayı aradı. "Ben Başbakan Recep Tayyip Erdoğan" diyen sese "Dalga geçmeyin" diye yanıt veren baba, arkadaşlarının "Kontör dolandırıcısıdır" tepkisiyle telefonu Başbakan'ın yüzüne kapadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tahiroğlu'nu inandıramayan Erdoğan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı arayıp durumu anlattı.

    Tahiroğlu’nun evine giden Başkan Aydın, "Artık bu küskünlüğe bir son verin" dedi. Aydın, Tahiroğlu’nun torununun fotoğraflarını çıkarıp "Bak bu güzel çocuk senin torunun. Dedesini tanımak, elini öpmek istiyor" deyince Tahiroğlu da yelkenleri suya indirdi. Baba, kızı ile barıştı. Belediye Başkanı Aydın, telefonla bu durumu Erdoğan'a bildirdi. Erdoğan telefonda, "Barışmanın gerçekleşmesi beni çok mutlu etti" dedi.

    ERDOĞAN DİKKAT ÇEKEN KADIN KORUMALARI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow