hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Steven Seagal iftara katıldı

    Steven Seagal iftara katıldı
    expand

    Holywood yıldızı ve aynı zamanda Blues tarzında yaptığı müziklerle de adını duyuran Steven Seagal, Thunderbox Avrupa turnesi kapsamında vereceği konser için geldiği İstanbul'da, Bosphorus Entertainment'ın organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Double Tree by Hilton Oteli'nde verilen iftarda, davetlilerin oruçlarını açmalarının ardından salona gelen Seagal'e basının ilgisi yoğun oldu. Kameraların spot ışıklarından rahatsız olan Seagal, kameramanlardan ışıkların kapatılmasını rica etti.

    Elinde Filistin Puşisi

    Daha sonra basına kısa bir açıklama yapan Seagal, İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Türk ve Osmanlı tarihi ile çok ilgiliyim. Sadece mimarisi değil, tarihiyle de ilgiliyim. Burada olmaktan da çok memnunum. Ayrıca Ramazan ayınızı da kutlamak isterim. Bu kutsal zaman içerisinde de burada olmaktan ayrıca çok mutluyum" dedi.
    Ünlü yıldızın elinde tuttuğu "Filistin Puşisi" de dikkat çekti. Gazeteciler, Steven Seagal'e, elindeki şalın özel bir anlamı olup olmadığını sordu. Seagal, "Özel bir anlamı yok. Yarın Türk olanlarını da satın alacağım, o zaman onları göreceksiniz" yanıtını verdi. Ardından iftar masasına geçen Seagal hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
    Bugün saat 21.30'da Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konsere çıkacak olan ünlü yıldız, onun öncesinde basın toplantısı düzenleyecek ve Beşiktaş Belediyesi'nin iftar çadırını ziyaret edecek. Seagal, konserini bitirdikten sonra, perşembe sabahı erkenden İstanbul'dan ayrılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En iyi 15 kadın filmi

    Uyuşturucu kullanımının insan bedenine etkileri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow