hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Efkan Ala'dan ''Ağrı'' açıklaması

    Efkan Aladan Ağrı açıklaması
    expand

    Ağrı'daki çatışmanın hemen ardından eski İçişleri Bakanı Efkan Ala kameralar karşısına geçmiş ve çatışmayla ilgili açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamalar üzerine bazı gazeteler ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural tepki göstermiş, Ala'nın hangi sıfatla bu açıklamaları yaptığını sormuştu. Efkan Ala bu tepkiler üzerine avukatı aracılığıyla bir açıklama yayınladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın avukatı Özyar İmzasıyla yayınlanan açıklamada, konuyla ilgili Ağrı Valiliğinden saat 09.45'te, Genelkurmay Başkanlığından saat 10.33'te açıklama yapıldığını hatırlatıldı. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın da resmi Twitter hesabından saat 13.01'de açıklamada bulunduğunu aktaran Özyar, şu ifadeleri kullandı: "Sayın Müvekkilim Efkan Ala ise saat 15.00'te Erzurum'da AK Parti il teşkilat üyeleriyle birlikte seçim değerlendirme çalışmalarına yönelik düzenlenen basın açıklamasında bir konuşma yapmış ve konuşmasının başında Ağrı'da yaralanan askerlerimize geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdir.

    Sayın Efkan Ala'nın açıklamalarından önce üç resmi açıklama bulunmasına rağmen sayın müvekkilimi ilk açıklama yapan kişi olarak göstermek tamamen bir art niyet göstergesidir. Sonuç olarak Sayın Efkan Ala üzerinden medyada yer alan bu haberlerin tamamı asılsız, gerçek dışı, yalan ve kara
    propagandanın bir örneğidir." denildi.,

    Milli Savunma Bakanı'ndan çatışma açıklaması: "Seçime doğru artacaktır"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'daki çatışmayla ilgili konuştu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow