hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan’ı üzecek ölüm haberi

    Erdoğan’ı üzecek ölüm haberi
    expand

    Başbakan Erdoğan’ın Pınarhisar'daki cezaevinde tutuklu olduğu dönemde infaz koruma memuru olan Necmi Polat hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kırklareli’nin Pınarhisar Cezaevi’nden infaz koruma başmemurluğu görevinden 2009 yılında emekli olduktan sonra ilçede oturmaya devam eden 53 yaşındaki Necmi Polat, bugün evinde kalp krizi geçirdi. Yakınlarının ihbarıyla gelen ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü sırada hayatını kaybetti.


    AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, ölümünden bir süre önce Necmi Polat ile birlikte bir televizyon programının çekimine katıldıklarını ifade ederek şunları söyledi:

    “Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından bir televizyon kanalı için Pınarhisar cezaevi önünde çekime katıldı. Kendisi bilindiği gibi Sayın Başbakanımızın burada misafir olduğu dönemde başgardiyanlık yapmıştı. O dönemli anılarıyla ilgili konuşmalar yaptık. Daha sonra cezaevinde sohbet etmiştik. Ardından Ankara’ya gitmek için önce Kırklareli’ne daha sonrada İstanbul’a geldim. Öğleden sonra aldığım bir telefon ile Nemci Polat beyin vefat haberini aldım. Çok üzgünüm. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü

    IPSOS Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sandık Sonrası Araştırması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow