hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan: Korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur

    Erdoğan: Korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur
    expand

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemlerde yapılan operasyonların geçici olmadığını belirterek, "Korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzon'dan karayoluyla baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçe merkezinde kendisini karşılayan hemşehrilerine hitaben bir konuşma yaptı.

    2-3 gün ana baba ocağında dinlenmeyi düşündüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerin bu coşkusu, sizlerin bu heyecanı bizleri gerçekten gururlandırıyor. Bizlere de farklı bir coşku veriyor" dedi.

    "Son dönemlerde özellikle ülkemizdeki terör belası hususunda biliyorum ki sizler de rahatsızsınız" ifadesini kullanan Erdoğan'ın sözleri, vatandaşlar tarafından sık sık, 'Kahrolsun PKK' sloganlarıyla kesildi.

    Devlet Bahçeli: Görüşmeye hazırız

    Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle tamamladı: "Sevgili hemşehrilerim, şunu unutmayın; bilesiniz ki, korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur. Bunların sakın güçlü olduğunu filan zannetmeyin. Alçakların çıkacağı tümsek düşüştür. Bunlar da düşmeye mahkumdur. Son dönemlerde yaptığımız operasyonlar geçici değildir. Bu operasyonlar inşallah başarabildiğimiz noktaya kadar devam edecektir. Şu anda da zaten bazı haberleri alıyorsunuz. Bu kararlılığımız aynı şekilde devam edecektir. Rehavet yok, ara vermek yok, aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bunların böyle sağda solda konuşmaları vesaire. Bunlar bizi hiçbir zaman yolumuzdan alıkoyamaz. Onların arkasında terör örgütleri var. Bizim arkamızda ise Allah var, halk var. Biz halkımızla yürüyoruz, Hakk'la yürüyoruz. Sizlerle beraber yürümeye devam edeceğiz. Bunlardan endişe etmeyin. Elhamdülillah güçlüyüz. Hiç bundan endişeniz olmasın. Bunlara destek verenler de, bunları yönetenler de er veya geç mağlup olacaklardır."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "3 aylık seçim hükümeti"ne Haluk Koç'tan açıklama

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow