hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan'dan Metin Feyzioğluna sert tepki

    Erdoğandan Metin Feyzioğluna sert tepki
    expand

    Başbakan Erdoğan, Danıştay'ın 146. Kuruluş yıldönümünde konuşma yapan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na tepki gösterdi, "edepsizlik yapıyorsun" diyerek salonu terketti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın 146'nci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na tepki gösterdi.

    Fotoğraflarla Erdoğan'dan Metin Fevzioğluna sert tepki... TIKLAYINIZ...

    Feyzioğlu'nun konuşmasını 'Yanlış konuşuyorsun' diyerek bölen Başbakan Erdoğan'a 'Neyi yanlış konuşuyorum sayın Başbakan'ım?' diye sordu. Bunun üzerine Başbakan Feyzioğlu'na 'Böyle bir edepsizlik olmaz ki' diye tepki gösterdi. Konuşması devam eden Feyzioğlu, Başbakan Erdoğan'ın bu sözleri üzerine kürsüden; 'Edepsizlik yapan ben değilim sayın Başbakan' dedi.

    Daha sonra konuşma metnini okumaya devam eden Feyzioğlu, konuşmasının sonunda 'Ben edepsizlik yapmadım, kimseye de edepsizlik yapıyorsun demeyi kendime yakıştırmam sayın Başbakan. Çok yapıcı bir konuşmaydı' dedi. Feyzioğlu'nun bu sözleri üzerine ayağa kalkan Başbakan Erdoğan; 'Yasal hakkı da yok, ama maalesef biz tüzükle böyle bir şeye söz veriyoruz' diyerek tepkisine devam etti. 'Tamemen siyasi bir konuşma yapılıyor ya böyle bir şey olabilir mi?' diyen Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Gül'ün sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Başbakan, bu sözlerinin ardından salonu terk etti.

    İŞTE O ANLAR... TIKLAYINIZ...

    Gül, Erdoğan'ın sakinleştirmeye çalıştı

    İşte Başbakan'ı sinirlendiren konuşma...

    Metin Feyzioğlu'ndan ilk açıklama...

    Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki...

    Erdoğan'dan Feyzioğlu'na: Çıkar cübbeni!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow