hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimi reklam filmi 'Milletin Adamı' yayında

    Erdoğanın cumhurbaşkanlığı seçimi reklam filmi Milletin Adamı yayında
    expand

    Cumhurbaşkanlığı seçim yarışında reklam filmleri sahaya sürülmeye başladı. AK Parti Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın reklam filmi bugün ekranda. 4 farklı versiyonu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim filminde “Dünya Lideri Erdoğan, Türkiye Sevdalısı Erdoğan, Vicdanlı ve Şefkatli Erdoğan, Özgürlükçü ve Demokrat Erdoğan” temaları işlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Birinci turu 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adayların reklam filimleri dönmeye başladı. AK Parti Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni reklam filmi 'Milletin adamı' sloganıyla yayınlanıyor. AK Parti Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi TV reklam kampanyasının birinci aşaması “Milletin Adamı” filmleriyle başladı.

    Recep Tayyip Erdoğan'ın en çok ilgi çekecek reklam filmi Cumhurbaşkanlığı forsu konseptiyle hazırlanan olacak. Filmin ana teması milletin ilk defa Cumhurbaşkanını seçmesi üzerinden kurgulandı. Erdoğan'ın reklam filminde Cumhurbaşkanlığı forsu, halkın temsiliyle özdeşleştirildi. Forsta bulunan yıldızlar ve güneş Türkiye’nin her bölgesindeki insanlar tarafından taşınarak fors yeniden oluşturuldu ve Cumhurbaşkanlığı makamının sahibinin artık millet olduğu gösterildi. Film son sahnesinde Erdoğan, milletle bir araya gelerek forstaki güneşi teslim aldı, güneşi forstaki yerine kendi elleriyle yerleştirdi.

    Erdoğan ayrıca, filmde Sezai Karakoç’un “Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine” şiirinin bir bölümünü seslendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN VİZYON TOPLANTISINA KATILAN ÜNLÜLER

    Diğer reklamlarda neler var?
    Dünya Lideri Erdoğan filmi, liderin dünyada yaptığı seyahatler, devlet başkanlarıyla görüşmeleri, uluslararası toplantılarda yaptığı konuşmaları ve bayrağımızı tüm dünyada gururla dalgalandırmasını anlattı.

    Türkiye Sevdalısı Erdoğan filmi, liderin Türkiye’yi karış karış gezmesi, yaptığı icraatlar ve ülkesine duyduğu sevgiyi anlattı.

    Vicdanlı ve Şefkatli Erdoğan filmi, liderin milletiyle kurduğu gönül bağını, hem Türkiye’de hem de dünyada mazlumlarla kurduğu samimi ilişkiyi anlattı.

    Özgürlükçü ve Demokrat Erdoğan filmi, liderin yasaklarla mücadelesini, halkın önüne konan engelleri kaldırmasını ve demokrasi alanındaki reformlarını anlattı.

    KOMUTANLARLA İLK HATIRA FOTOĞRAFI

    İkinci film kampanyasında neler var?
    TV kampanyasının ikinci aşamasında “Şimdi Cumhurbaşkanı Seçiyorum. Türkiye’nin Gücüne Güç Katıyorum” filmleri yer aldı. 18 farklı versiyonu yapılan filmlerde, liderin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başbakan iken yaptığı icraatlara gerçek tanıklar üzerinden referans yapıldı.

    Filmlerin ana teması olarak Erdoğan’ın seçilerek geldiği her makamı dönüştürmesi, milletin ve Türkiye’nin hayallerini gerçekleştirmesi anlatıldı. Bu referanslardan yola çıkılarak Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde bu makamda da büyük hizmetler yapacağı mesajı seçmene iletildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A: BU FOTOĞRAFLAR YALANLARINA KAPAK OLSUN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow