hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan'ın seçim kampanyasının merkezi Kuleli Sokak

    Erdoğanın seçim kampanyasının merkezi Kuleli Sokak
    expand

    AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim kampanyasının merkezi Çankaya'daki Kuleli Sokak oldu. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından ilk yurt içi gezilerini Samsun ve Erzurum'a yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti'nin, bugün düzenlenen tanıtım toplantısıyla Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanı adayı göstermesinin ardından seçim çalışmalarının yürütüleceği merkez de belirlendi.

    İŞTE O BİNA

    Çankaya ilçesinde Kuleli ve Hafta sokakların kesiştiği yerde yer alan 6 katlı binanın içinde tefrişat çalışmaları sürdürülüyor.

    "Tek rakip Recep Tayyip Erdoğan"

    AK Parti'nin adayı Erdoğan

    Binanın dış cephesinde ise Türk bayrağı, Başbakan Erdoğan'ın posteri ve seçim kampanyasında kullanılacak özel logo yer alıyor.

    İlk gezileri Samsun ve Erzurum'a yapacak

    Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından ilk yurt içi gezilerini Samsun ve Erzurum'a yapacak.

    Başbakan Erdoğan, 5 Temmuz Cumartesi günü Samsun'da, 6 Temmuz Pazar günü de Erzurum'da yapımı tamamlanan bazı hizmet, eser ve yatırımların toplu açılışlarını gerçekleştirecek.

    Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın, Yüksek Seçim Kurulunun belirlediği seçim takvimine göre 11 Temmuz Cuma günü başlayacak propaganda döneminden 1 gün önce, 10 Temmuz Perşembe günü de İstanbul'da seçim kampanyasının startını vermesi ön görülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'daki toplantıda Erdoğan'ın seçim kampanyasına ilişkin slogan, şarkı gibi argümanlar ile "Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi"nin açıklanması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow