hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eve giren eşinin sevgilisini öldürdü

    Eve giren eşinin sevgilisini öldürdü
    expand

    Kütahya'da 25 yaşındaki Ali Bulut, ayrı yaşadığı aynı yaştaki eşi A.B.'nin oturduğu 2'nci kattaki eve merdiven dayayıp balkondan giren, eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Metin Kaya'yı bıçaklayarak öldürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A.B., eşi Ali Bulut'la aralarındaki geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce oturduğu Kayseri'nden Kütahya'ya gelerek kadın sığınma evine yerleşti. Daha sonra A.B., Kütahya'da evli 2 çocuk babası Metin Kaya ile tanıştı ve sevgili oldu. İşsiz olduğu belirtilen A.B., 3 ay kaldığı sığınma evinden ayrılarak kendisine bir ev kiraladı ve Metin Kaya ile yaşamaya başladı.

    Eşini, barışmak için Kayseri'den çağırdı

    Eşi Ali Bulut ile zaman zaman telefonla görüşen A.B., eşiyle barışmaya karar verdi ve sevgilisi Metin Kaya'dan ayrılmak istedi. Kaya, ise bu isteği kabul etmedi. Bu arada Ali Bulut, A.B.'nin isteği üzerine Kayseri'den Kütahya'ya geldi. Bulut çifti evde otururken eve Metin Kaya geldi. Kaya'yı eve almayan A.B., 155 Polis İmdat hattını arayıp yardım istedi. Gelen polis ekipleri Metin Kaya'yı evin bulunduğu yerden uzaklaştırdı.

    Merdiven dayayıp balkondan girdi, öldürüldü

    Polislerin ayrılmasından sonra iddiaya göre Metin Kaya, getirdiği bir ahşap merdiveni dayayıp arka balkondan eve girdi. Bunun üzerine Ali Bulut ile Metin Kaya kavgaya tutuştu. Ali Bulut, Metin Kaya'yı kasığından ve bacağından bıçakladı. Bağırma sesleri üzerine komşuları polisi aradı. Ali Bulut, Metin Kaya'nın eve girerken kullandığı arka balkona dayalı merdivenden inerek kaçtı. Ağır yaralanan Metin Kaya 112 ambulansıyla kaldırıldığı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eve giren eşinin sevgilisini öldürdü

    Kadın önce ''ben bıçakladım'' dedi

    Polis, kaçan Ali Bulut'u kısa sürede yakaladı. Ali Bulut ile eşi A.B. gözaltına alındı. A.B. önce polislere Metin Kaya'yı kendisinin bıçakladığını öne sürdü. Daha sonra ise olayı eşi Ali Bulut'un gerçekleştirdiğini söyledi.

    Polis ekipleri bugün sabah saatlerinde Bulut çiftini olayın meydana geldiği eve getirerek tabikat yaptırdı. Tatbikatın ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ali Bulut ile eşi A.B., buradaki işlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

    Erdoğan: "Devlete 'yurttaş dini'ni egemen kılmaya çalışıyorlar"

    Ak Partili eski vekile yumurtalı protesto

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow