hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Faruk Loğoğlu CHP grubunda protesto edildi

    Faruk Loğoğlu CHP grubunda protesto edildi
    expand

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP grup toplantısında protesto edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP grup toplantısı başlamadan önce grup toplantısına gelen bazı partililer, Loğoğlu'nu TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na söylediği sözler nedeniyle protesto etti. Partililer, Loğoğlu'nun yanına giderek, "Bizi ayak altına alamazsınız. Bizi küçük düşürecek konuşmalar yapıyorsunuz. Dışarı" diye tepki gösterdi. Loğoğlu, kendisini protesto edenleri sadece dinlerken, bazı CHP'li milletvekileri protestoculara tepki gösterdi ve "Bu şekilde bağıramazsın diye" dedi. Loğoğlu, "Hiç bir şey demiyorum, vatandaşın doğal hakkı" diye cevap verdi.

    Loğoğlu, Feyzioğlu ile ilgili olarak, "Danıştay'daki olay çok üzücü bir tablo. Orada sorumlu tek bir kişi değil. Orada Cumhurbaşkanı'mızın, Başbakan'ın ve Feyzioğlu'nun ayrı ayrı artıları ve eksileri var. Feyzioğlu, bakımından artı ifade özgürlüğü bağlamında konuşabilir. Ama her yerde her şey söylenir mi? hayır o da doğru değil. Feyzioğlu'nun diğer bir artısı Allah'tan Başbakan'ın sert çıkışına karşı sakin davrandı. Ama Feyzioğlu, kendisine verilen zamandan çok daha uzun konuştu. Böyle ortamlarda size ne kadar zaman verildiyse o kadar süre konuşup o ortama saygı göstermek zorundasınız. Bunu çok ama çok aşarak saygısızlık etti" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow