hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gültepe'de silahlı çatışma: 2 ölü, 5 yaralı

    Gültepede silahlı çatışma: 2 ölü, 5 yaralı
    expand

    İstanbul Kağıthane'de bir yardımlaşma derneğinde silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

     

     

    Olay, dün gece saat 21:00 sıralarında Gültepe Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde meydana geldi.

    İddiaya göre, 4 kişi, ayışığı adlı yardımlaşma derneğinin binasına uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Dernektekilerin de silahla karşılık vermesi üzerine iki grup arasında çatışma çıktı.

    Sokağın savaş alanına döndüğü çatışmada yaşananlar bir amatör kameraya yansıdı.

    Çatışmanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı 7 kişiyi hemen hastaneye kaldırdı. Ancak yaralılardan Osman Kök ve Murat Yavi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Çatışma kapı önünde oturma kavgasıyla başladı

    Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada, olayın sebebi de ortaya çıktı. İddiaya göre dernek üyeleri ile aynı mahalledeki bir grup arasında dernek binası önünde oturma nedeniyle bir süre önce husumet yaşandı. Benzer bir olay dün tekrar edince, bina önünde oturan bir genç, dernektekiler tarafından darp edildi. Akşam yaşanan çatışmanın fitilini bu olayın ateşlediği öne sürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hastanede de kavga çıkınca 24 kişi daha gözaltına alındı

    Öte yandan çatışmadan haberdar olan ve hastaneye giden yaralı yakınları arasında da kavga yaşandı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan müdahalede 24 kişi gözaltına alındı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söylediler.

    Haliç'te kaza: 2 kişi öldü

    Yalçın Akdoğan'dan HDP'ye sert çıkış

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow