hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakkari-Çukurca karayolunda patlama

    Hakkari-Çukurca karayolunda patlama
    expand

    Askerlerin, mayın arama tarama faaliyeti yürüttüğü sırada teröristlerce yola döşenen bomba, uzaktan kumandayla patlatıldı. Olaydacan kaybı olmadı, aynı güzergahta bir patlayıcı düzeneği daha tespit edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hakkari-Çukurca karayoluna teröristlerce döşenen patlayıcı, askerlerin mayın araması yaptığı sırada uzaktan kumandayla patlatıldı.

    Silopi'de mayınlı saldırı: 4 polis şehit

    Edinilen bilgiye göre, Hakkari-Çukurca karayolunun 12'nci kilometresinde mayın arama tarama faaliyeti yürüten askerlerin geçişi sırasında, teröristlerce yola döşenen 2 patlayıcı uzaktan kumandayla infilak ettirildi.

    Patlayıcının askerlerin geçişi öncesinde infilak etmesi nedeniyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.
    Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler, çevrede yoğun güvenlik önlemi alarak karayolundaki arama tarama faaliyetine devam etti. Bu sırada karayoluna tuzaklanan ve diğer iki patlayıcıdan daha etkili olduğu değerlendirilen bir başka bomba düzeneği tespit edildi.Güvenlik güçleri, patlayıcının etkisiz hale getirilmesi için Hakkari-Çukurca karayolunu ulaşıma kapattı. Hakkari Dağ Komando TugayKomutanlığından kalkan helikopterlerin de havadan güvenliği sağladığı görüldü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow